![]() |
Çarşı geri dönecek ama.... Sevgili arkadaşlar bjk tv izleyenler olduysa alen le ayhanın acıklamalarını iyi dinlemişlerse ne dmek istediklerini anlamışlardır . Çarşı eger ki taraftarlarla yonetimle beraber beyaz sayfa açılacaksa geri dönecektir. Aksi takdirde geri dönüşü yoktur . Dikkatli okuyun eğer birlik beraberlik olup beyaz sayfa acılacaksa dönecektir . Kenetlenme zamanı şimdidir. Yoksa dönüşü yoktur çarşının . Yonetim + taraftar birlik beraberlik ve beyaz sayfa açılacaksa çarşı da var olacaktır tek şartı budur.. |
yani zaten birlik beraber icinde olurlarsa bir seyler dogar.(misal sampiyonluk) |
iii de bari yönetimle olmasaydı yaff ben yönetim denilenlen her şeyde şüpheliyim:S |
Bu ne ya.. Yok Çarşı geri dönüyor, yok ibrahimler affediliyor..Çocuk oyuncağı mı bu? Laf ağızdan bi kere çıkar.Tükürdüklerini yalamasınlar! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Büyük lokma ye , büyük laf etme demiş atalar ... Sivas maçına PAF takımla çıkacağız sözü de , çarşı bundan sonra yok sözü de aslında inandırıcılığı olmayan sözlerdi ve sahiplerinin inandırıcılığı ve ciddiyetini kaybettiren sözler bunlar. Bende şunu söyleyim , çarşı eğer 5 yıldır olduğu gibi yok uefa şansımız var , yok üçüncülük şansımız var gibi çocukları bile güldürecek küçük bahanelerle bu rezil yönetime tepki göstermeyecek ve tepki gösterenleri engelleyecekse hiç dönmesin daha iyi. Beşiktaşın gözümüzün önünde her alanda , maddi manevi eiriyip bitişine ses çıkartmamayı , bu koca kulüp erirken tribünde takıma etkisi çok tartışılacak şarkıları türküleri söylemeyi beşiktaşlılık sayacak , bu tükenişe isyan etmek isteyenleri de stakımı sabote etmek isteyen hainler olarak nitelemeye devam edecekse hiç dönmesinler lazım değil... |
Yönetime laf söyleyen arkadaşlar hani diyolardı ya bu yönetim sözlerinin arkasında durmuyor ... Hadi bekliyoruz aynı şeyleri Çarşı içinde söyleyin .... Çarşı geri dönerse ne bizim yönetimden ne Aziz Yıldırımdan farkı kalır... Bi kere gidiyorum dedinmi gidiceksin arkadaş bunun geri dönüşü olmaz.. olmamalı.... |
Keşke herşey eskisi gibi olsa! |
evet bende izledim bütünlük olursa falan diyor alen ama bütünlük onlarada bağlı biliyorlar oyüzden dönecekler bence... |
bir anlik sinirle alinmis kararlar bunlar.kalplerindeki besiktas sevgisi o kadar buyuk ki ayri kalmaya dayanamadilar.bence tum bu sorunlar yonetimin her konuda tutarsiz davranmasi yuzunden cikiyor.fenerli basin tum gucuyle besiktasi ve carsiyi yipratirken yonetim hicbirsey yapmadi.hatta aleni bile stada sokmadilar.bunu engellemeye bile gucleri yetmedi.artik birlik olma zamani gelmistir.istesek de istemesek de bu yonetimle bu sezonu da gecirecegiz.bari carsisiz gecirmeyelim. hic mi hatasi olmadi carsinin ama artik kim hatali kim hatasiz bunlari bir kenara koymanin zamani geldi.artik besiktasin sampiyon olma zamani geldi.bu senede olamazsak oyle tahmin ediyorum besiktasta yer yerinden oynayacak.basarisizligin hesabini artik kimse veremeyecek. |
Alıntı:
|
Noluyo arkadaşlar çArşı kapanmasın diye beraber ağlayıp imza toplamadık mı? ..ne yani şimdi geri dönmesinler falan..? Beşiktaş'ı kim savuncak yönetim mi? Hani şu olupta olmayan?? Saçmalamayalım DÖNMELERİ BEŞİKTAŞ ADINA OLUMLU Bİ KARARDIR..EZİKLERE MADARA OLMAK İSTİYOSANIZ O BAŞKA..ÇARŞI OLMASA KOMBİNE KAÇ SATAR SANIYOSUNUZKİ..çArşı Geri DönMeLi..! :confused::frown: |
çarşı neden kapatıldı anlaYAmayanlar neden geri döndüğünüde anlaYAmazlar kasmyalım bence baksana... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çarşı olmazsa kombine satılmaz demişsin. Binlerce kombine ve bilet bedava verileceğine şuan için satılan kombineden elde edilen gelir daha iyidir. Bu bedava bilet konusu daha öncede defalarca tartışıldı kimse bana çıkıp böyle bişey yok demesin bizimde gözümüz kulağımız var ;) |
Alıntı:
haklısın. |
biz de dört gözle bunların dönmelerini bekliyorduk zaten, kimdir bunlar ya, bi karar aldınız, sizi ilk kez takdir ettim, bari bir süre arkasında dursaydınız, kararınızın tamamen, maçların inönü stadında oynanmayacağı düşüncesiyle alındığı açıkça ortaya çıkmış oldu, birlik-beraberlik sağlanırsa geriye döneceklermiş, lafa bak, en büyük anarşiyi çıkaran sizlersiniz be, sizler futbolu sevmiyorsunuz, sizler fanatiksiniz, bu mantalite olduğu sürece bjk inönü stadından şiddet, küfür, kaos eksik olmaz, biraz güzellikleri izlemek için gelin şu stada, tabii sizin becerebileceğiniz bir iş olmadığından bu böyle sürecek, geri dönmeyin, gerek yok, ihtiyacımız da yok, en fazla 2 yıl sonra tamamen unutulursunuz modern bir stadda kaliteli seyircilerin dolduğu bir stad oluştuğu zaman... |
yönetimle beraber olalım diyosunus yönetimin yanlışlarına gözmü yumalım çarşı bunu yapmadı yönetime tepkisini en açıkt şekilde gösterdi.. |
bu sene çok güzel şeyler olucak bekleyin ;) |
Alıntı:
|
Yıllar önce Ankara'da, yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığımız başbakanlık kupası maçında Trabzona farklı yenildiğimiz ( galiba 4-0 dı ) bir maçta , 90 dakika Beşiktaş taraftarı stadı inletmişti , bende ordaydım. Sanki Beşiktaş Avrupa şampiyonu olmuş gibi bir hava vardı. Maçtan sonra Trabzon kaptanı Ünal ," Trabzon taraftarı Beşiktaş taraftarını örnek alsın" diye açıklama yapmıştı. Yıllar önce Beşiktaş taraftarı buydu ... Şimdi ise , çoluk çocuğun amiyane tabirle karının kızın izlediği maçta hiç utanmadan , "şarabıda içeriz , esrarıda çekeriz , biz adamı ....... " diye bağıran ve bununla gurur duyan bir taraftar imajı var . Kimdir bunu yapanlar ? Birde madem çarşısız olmaz , son 13 yıldır çarşı varda ne oluyor ? 1 şampiynoluk !!! Heralde çarşısız da bundan kötüsü olmaz değilmi ? küme düşecek halimiz yok ya |
çarşı dedigini yapar...çarşı demirörene karşı |
İcraat görelim beyler demirörene karşı diyosunuz ondan sonrada yönetimle beyaz bi sayfa diyosunuz ne ayaksınız anlamadım ki ben... Ben doğdum doğalı Beşiktaşlıyım çok kötü günlerimiz oldu gerçekten de ama bu kadar kötü yönetildiğimiz ve taraftarımızın bu kadar sessiz kaldığı tabiri caizse koyun gibi güdüldüğü bir dönem daha hatırlamıyorum. ÇARŞI YÖNETİME İSYAN EDECEKSE DÖNSÜN YOKSA ZAHMET ETMESİN bence... |
çarşı geri dönecekmiş... ya da sinyallerini vermişler dönüşün bilmemne... ama şartları varmış...dedikodu olmayacakmış vs vs... diyo ki yani kimse bizle uğraşmasın, rant muhabbetlerini açmasın yoksa gelmeyiz haaa... hani çarşı beşiktaşın önüne geçip zarar verdiği için fes edilmişti... ne değişti..beşiktaş tekrar "öne "mi geçti? önce istifa edip sonra vazgeçen birilerine benziyo bu olay aynı...herkes blöf yapıyor "bak gideriz haa" kartına oynuyor aman dönsünler dönmezlerse hatırım kalır...çok da tın demek istiyorum... |
Türkiye`de Saat: 08:57 . |