![]() |
geri alacaksan niçin verdin tek kuruş borcu yoktu beşiktaşın borç batağına sok ondan sonra geri iste beşiktaş aşkına bak maşallah |
Parayı verdin o kadar futbolcu aldın ne yapabildin onuda sole greksiz yere kulubün parasın harcadın kendin kattın şimdide çıkıp paramı gerli alacağım varmı oyle şey sanki bizi şampiyon yaptı birde para istiyo utan utan |
Adam gibi ADAM Ertuğrul Sağlam hocanın bölesi neyidüyü belirsiz bir adamın altında görev almasını halen daha anlamş değilim...! |
yorumsuz!?!?... |
git artık yaaa gittt....... |
serdar bilgili gittiginde borc ne kadardı yoktu diye biliyorum ve avupada ve turkıyede basarılıydık bu kadar para verılmıs borc olusmus basarı goremıyorum malesef ben:( |
Hangi para? Ne yüzle alacakmış o parayı. Kulübe verdiği zararı tarafsız bir komisyon kurup hesaplattırsın önce . Bakalım o zaman sülalesinin serveti o zararı kapatmaya yetecek mi. Yazık ki koca camiadan bir alternatif çıkaramadık Sn. Demirören'e. |
Alıntı:
|
off nasıl gidersen git yeterki gittt! |
acaba beşiktaşın adına verdiğin milyon dolarlarla ödenemicek zararlar itibar nolcak..umarım çabucak çeker gidersn seni görmeye tahammül edemiyorum artık çok kötü bi başkansın vede insansın çnkü takımı berbat durumlara getirmene rağmen bi türlü istifa etme erdemini gösteremiyosun |
Türkiye`de Saat: 10:21 . |