![]() |
valla ben uzun seneler sonra ilk defa cok begendim formalarimizi cubukluyu ve yatay cizgili siyah beyazi alicam gride cok hos olmus ama benim anlayisim geregi besiktas formasi siyah ve beyazdan olusmali ben siyah beyaz olanlari alacam cubuklu harika olmus yatay cizgilileride begendim beyaz forma sade ama renk tonu super bence bazi insanlar zor begenir bazilarida sirf elestirmek icin elestirir bazi arkadaslarda forma almayacagi icin formalara ve markaya bok atmasin bi zahmet bence harika olmus saygilar |
bu formaları beğenmiyorsanız, sizi hangi tip forma keser acaba. forzada dünya futbolundan formaların çoğuna baktım, bizim formalar kadar güzel olan görmedim ben. tek kelimeyle bütün formalarımız mükemmel, hatta mükemmel ötesi. en beğenilmeyen formamız beyaz, ama onun da sadeliğinin verdiği şıklık yeter. ayrıca hep demiyor muyduk, simsiyah şort, bembeyaz forma. al işte sana kralı. |
olayı hemen farklı yere çekmeyin ben beğenmedim diye birşey sölemedim,ayrıca bana hangi zaten inglttakımların ubro giydiğini anlatmaya çalışmayın,ingltereye sıksık gidip geliyorum inglz milli takım forması bende zaten var, orda bir arkadaş kaliteli markalar olsa daha iyi olurdu demiş dier bi arkadaşta sert bi şekilde karşı çıkmış ben sadece ortamı yumuşttm burda bi iki kişide gelmiş sırf artist ve bilgili gozukmek için bana çatmış herkez kendi işine baksın bilgili ve sağduyulu gozkmek isteyen öznetilerdenseniz eğer! kalınmercek bir gozluk ve adam fower kitaplarından biriyle fotoraf çektirip profilinize koyun! bölece kalpte kırmamış olursunuz..(herkez üstüne alınmasın) |
Bu formalara hiçbir Beşiktaşlı iğrenç diyemez.. Armadan utanır, diyemez. Beyaz forma gösterişsiz duruyor ama, siyah şort ve beyaz çoraplarla güzel olur. Çubuklu bu yıl Türk takımlarından çıkan en iyi forma. Herşeyiyle şahane. Yatay çizgililer de güzel, beğeneni çok ama ben tercih etmeyeceğim. Optik Başkan için yapılan sweat ve Bobo t-shirtünden istiyoruuuuuuuuum :p |
100. yıl forması benzeri bir siyah forma tercih ederdim ama basketbol takımı için de dizayn edilen gri-siyah forma hoşuma gitti. En azından değişik ve farklı bir tarz yaratılmış. Favorim o :) |
bide kırmızı yapsalardı tam süper olacaktı |
ben formaları beğendim ama sade beyaz olanı pek beğenmedim çok sadeydi neydi o öle bembeyaz.ama dğerleri güzeldi.siyah beyaz yatay çizgili formanın çoraplarıda çizgili olmasaymış daha güzel olurdu.keşke çoraplar sade olsaymış ama olsun. |
hepside çok güzel yaa çok beğendim.hatta hemen bir tane almaya gidiorum:) |
bencede güzeller ama siyah ağırlıklı bi formada olsaydı geçen seneki gbi ii olurduu ynede güzeller beğendmm |
elbete estetik önemli, tabi ki dizayn da. ancak takımımıza katkımızın çok daha önemli ve kayda değer olduğunu düşünüyorum. 4 formadan mutlaka bir tanesi ön plana çıkıyordur her birimizin gözünde. beşiktaş'ımıza katkıda bulunmak amacıyla formaları almalıyız bence. etrafımızdakileri de teşvik etmeliyiz. hediyelerimizi de bu mağazalarda alabileceğimizi düşünüyorum. sonuçta bjk ambleminin olduğu bir ürünü sırtımıza geçirdiğimizda hissettiğimiz duygu önemlidir. yüzünüzde bir gülümseme ve bir tebessüm olmuyor mu? aynanın karşısında da bunu test edebilirsiniz. unutmayalım ki üzerimize giyidğimizde dokunduğumuz şey markanın logosu değil, gönül verdiğimiz kulubün armasıdır. ve birşeyler hissederiz bunu yaptığımızda. dokunmak bir duygunun tezahürüdür. böylece aidiyet duygumuzun da gelişeceğini düşünüyorum. lütfen gücümüz ölçüsünde destek olalım. buna gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. |
Gerçekten ne kadar memnuniyetsiz bir taraftara sahibiz bunu burada forumlarda yazılanların dışında çevremdekilerden de biliyorum FORMAYI BEĞENMEZLER ALMAZLAR..KOMBİNELER DÜNE KADAR 1700 DEYDİ ALMAZLAR...FUTBOLCU ALIRIZ BEĞENMEZLER....ONDAN SONRA BEŞİKTAŞIM BEŞİKTAŞIM.. ARKADAŞŞŞŞ BEŞİKTAŞLILIK GALİBİYETE BAŞARIYA BAĞLI BİR OLAY DEĞİLDİR .SON SENELRDE GERÇEKTEN GÜZEL DEĞİLDİ FORMALAR AMA BU SENE YATAY ÇİZGİLER GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ HAYIR NE BEKLİYORDUNUZ ARMANİDEN PEMBELİ KIRMIZILI TRANSPARAN BİŞEYLER Mİ İSTİYORDUNUZ....BİR DE YİNE AYNI RENKLER DİYEN ARKADAŞLAR VAR :) ONLARA DA SEVGİLER BURDAN...BU SENE HER SENEDEN DAHA FAZLA DESTEĞE İHTİYACI VAR TAKIMIN HER YÖNDEN KOMBİNE-FORMA SATIŞI-TRİBÜN DESTEĞİ..AKSİ OLURSA DİĞER İKİ KLÜPLE ARADAKİ FARK ARTACAK BUNU UNUTMAYALIM.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence Formalar dandik gri çizgili tam bir fiyasko off offf beklediğim gibi çıkmadı ama yinede beşiktaşım için yine forma alıcamm.Ama ne olur sponsoru seneye değiştirsinler..Umbro her sene aynı klasik şeyleri yapıyor...Puma daha iyiyiydi.. |
umbro ve colaturka olduğu sürece ne forma alırım ne forma giyerim insanı bu takımdan soğutmak için elinden geleni yapıyorlar....hangi tasarımcı gri siyah uyumunu yan yana koymuş yolda görsem ya o hastanelik olurdu yada ben ..... |
bence siyah-gri enine çizgili forma çok güzeL..çok beğendim gerçekten..aLmam Lazııııımm:D:D:p |
ben grı sıyah yatay cızgılıyı cok begendım:D |
siyah gri yatay çizgiliyi özellikle çok beğendim,farklı olmuş ve şunuda ekleyeyim daltonlarınki daha ince çizgili bizimki kalın çizgiler,fark olsun diye kalın çizgi atılmış dier takım taraftarları bile dalga geçmiyor nedense bizim bazı taraftar! arkadaşlarımız dalga geçiyor daltonlar bu: http://www.kenthaber.com/Resimler/20...6/00212051.jpg beşiktaşımızın forması bu: http://static.guncel.net/archive/78/faadPHSIvAp.jpg görebilene arada çok fark var! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
formaları ilk gördüğümde hayal kırıklığı yaşadım açıkçası , enine çubuklu celtic falan hikayesi bize yakışmıyor bence biz beşiktaşız celtic gitsin dikey çubuklu forma yaptırsın beşiktaş tipi diyerek ansın taraftarları ,,biz celticten büyük değil miyiz ?? bu sene bende alıcam bir tane büyük ihtimalle çubuklu olucak dün öğlen gittim ankaradaki 3 storedan 2sine baktım yoktu yarın 12 de gelcek dediler yani bugünden bahsettiler ,,benim görüşüm formalar cumartesi sabahı vitrinlerde olmalıydı ,geç kalındı ama olsun yinede çok satılıyor anladığım kadarıyla önemli olanda bu zaten.. umbro olayına gelince adidas umbro nike lecoq vs.. bunların arasında çok bi kalite farkı olacağını zannetmiyorum..dizaynlar forzadan alınmış galiba orda beğenilmiş bu celtic tipi formalar yönetimde buna göre yaptırmış diyorlar,, yani gerçekten beğenildiyse forzada ben bişey diyemem :) bundan sonra bende tasarım yapmaya çalışcam kafaya koydum.. |
Alıntı:
|
enine çizgili gri formanın tasarımı da havası da süperr kesinlikle alacağım :) |
yinede çubuklu forma tercihimdir |
Türkiye`de Saat: 13:07 . |