![]() |
dostum umbro ingiltere milli takımınıda giydiriyo fenerinkiler bizimkilerden dahamı güzel feneri adidas giydiriyo bak bakalım fenerinkiler mi daha güzel yoksa bjk nin mi bu formaları adidas yada nike yapsaydı çok güzel derdiniz adamlar taraftarın beyendiği formaları yapıyo hala beyenmedik diyonuz bu nasıl şey |
Bence süper olmuş.... |
bence formalar hiç de fena değil.Yatay çizgililer hoşuma gitti baya.Alacam inş 1 tane.Fenerin formasını da adidas yapıyo.marka takıntılı arkadaşlar.Ama görüyoz nası bişey yaptığını.Bizim formalar gayet güzel.İnş bu formalarla şampiyon olacaz.Takıma destek olmalıyız.Kartal yuvasına akın edelim :D |
çok ümitlenmiştim güzel diye ama beklentilerimin çok altında kaldı daha güzel dizaynlar olabilirdi ama tabi renklerin ve armanın asaleti onuda affeder alıcam bi tane |
bence formalar güzel olmus , umbro olmasi bence daha iyi nike in milli takima yaptigi formalarida gördük...bence nike tam bir fiyasko adidas en iyisi ama ubroda güzel forma yapmis...hepside güzel...cubuklu ve gri siyah formayi alicam hemen...biri p.nouma digeri i.mansiz |
bence formalar müthiş umbro sonunda bombayı patlattı, enine çizgili ve düz beyaz forma hakkındaki eleştirilere de katılmıyorum özellikle beyaz forma harika olmuş, asil bir duruşu var. |
ben ce forrmaları umbro yerine nike yada adidas yapsa süper olurdu ama .. bunlarda idare ederr.. bu formalarla şampiyon olacagız.. |
yöneticimiz bjk tvye açıklama yapmıştı bi forma aşırı değişik taraftarlar çok beğenecekler diye.Ben bu formayı bulamadım sizin aranızda bulan varmı? |
ben çok begendim ilk defa adam gibi bir forma yapmışlar bence |
bence çok güsel formalar ilk defa bu kadar güsel formalar cıktı beyaz olanca sade ama yinede güsel sanki adidas formalarını andırıyo benım fıkrım böle yatay çizgilerde çok güsel olmuş bence hersey cok güseldi |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |