![]() |
Nuri: Avrupa ağır bastı Nuri: Avrupa ağır bastı Beşiktaş'ın uzun süre renklerine bağlamak için uğraştığı Nuri Şahin, "Beşiktaşbeni transfer etmek için çok uğraş verdi" dedi Beşiktaş´ın bu sezon kadrosuna ısrarla katmak istediği Nuri Şahin, Lig TV´ye yaptığı açıklamada, Siyah-Beyazlı formayı Avrupa'da kalmak istediği için giymediğini söyledi. Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna ısrarla katmak istediği Nuri Şahin, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Siyah-Beyazlı formayı Avrupa'da kalmak istediği için giymediğini söyledi. Hem teknik direktör Ertuğrul Sağlam hem de Sinan Engin'le görüştüğünü ifade eden Nuri, "Onlara Türkiye'yi Avrupa'da temsil edip ileride ülkeme de dönmek istiyorum dedim ve kendilerine teklifleri için teşekkür ettim" dedi. |
Çok uğraştık ama gelmedi.Adam geleceğini düşünüyor sonuçta. |
nuri en doğru kararı verdi ne işi var türkiyede. |
türiyeye gelen sönüyor abi. |
Ne Guiza ne Emre, eğer alabilseydik yılın transferi olurdu Nuri, çok büyük bi iş başarmış olurduk, ama zoru başaramadık...Bide eğer orda ilk 11'de yine şans bulamazsa yazık etmiş olur kendine, bizde 2 sene oynayıp daha iyi yerlere gelebilirdi belki, ama o inatla kalmayı tercih etti, umarım bu sene forma şansı bulur, yoksa eriyip bitecek genç yaşında!.. |
gelseydi süper olurdu ama gelmedi... umarım başarılı olur... |
bırakın şu çocuğu ya. şu ana kadar patlama yapabilseydi yapardı zaten. Onun yıldızlaştıı turnuvadaki messi agüero nerelerdi, kendi nerelerde bi baksınn. ondan sora beşiktaşı küçümsesin. |
Gelseydi iyi olacakdı ama olmadı |
faydalı olabılırdı ama artık baska zman ınsallah |
Türkiye`de Saat: 11:41 . |