![]() |
Kapasite en az 50.000 olmalı.Tribünler stada yakın olmalı akustik de önemli tabi. |
Alıntı:
çok haklısın süper fikir |
Dışı bayern münihin stadı gibi,tribünler dortmundun stadı gibi olsun,heryerde loca olmasın çarşı kale arkasına atılmasın kapalı ruhu kaybolmasın yeter |
kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı ................ bızı kapalıdan ayırmayınnnn |
Giriş-Çıkışlar rahat geçiş yapılabilecek kadar geniş olsun. Adam akıllı koltuklar konulsun. Herkes maçı yerinde izlesin. Cafe,Lokanta ve Tuvaletler Beşiktaş taraftarına yakışır kalitede olsun. *Bence en önemlisi de giriş-çıkışı rahat ve stad kapasitesine yetecek kadar otoparkı olsun. |
minumum 60 bin olması gerekio... |
Bize 40 50 binlik statda yeter , yeterki akustik iyi olsun. ;) Kale arkaları B.Dortmund ' un stadı gibi olmalı , tribünler heran stadı kaplıcakmış gibi bir his vermeli xD . |
görüntüsü göz kamaştırıyor bence harika olacağı kesin ama 42.bin dğlde 60 vya 70 bin olsaydı daha güzel olurdu yha FiFa tarafından onaylansın yeter uefa ve şampiyonlar ligi finalleri artık bizim stad'ta yapılsın dünya tanısın ... |
inşallah herşey yolunda gider ve planlandığı gibi olur, beklentilerimi minimumda tutuyorum :) temiz olsun, kapıdan girdikten sonra insanlar korkmasın beni burda gasp ederler, nereye geldim vs denmesin bir su alabilmek için, yerimize gidebilmek için birbirimizin üzerinden atlamamız çiğnememiz gerekmesin ve en önemlisi hayırlısı olsun |
Yapılacak stadın üstü açılır kapınır olanlardanmı olacak? |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |