![]() |
Gordon için yeni formül SÖZLEŞMESİ mecburen fesh edilen Seric'e yeniden imza attırmak için Gordon'dan bir an önce kurtulmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Hırvat oyuncuyu bedelsiz de olsa göndermeye çalışıyor. Geçen sezon devre arasında Kartal olan Gordon'un bonservisine 2 milyon euro ödenmişti. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Bedelsiz göndermek saçma olur da düşük bir ücrete Anadolu kulüplerine kiralık gönderilebilir aslında. Çoğu kulüpte rahat oynar, o kadarda kötü değil zamana ihtiyacı var sadece. |
Alacağın adamı araştırmazsan alırsan böyle olur. |
kirala bi takıma ya.çok kötü bi adam değil bence de.. |
Alıntı:
|
TRANSFER REZALETİ Arkadaşlar ben bu futbolcuların uzun süre izlendiklerine inanmıyorum. Yasak savmak için transfer yapılıyor sanki, Transfer izleme komitesinin raporlarını çok merak ediyorum.Her sene adam gibi bir transfer yapılsaydı şu anda tutulmaz bir takım olurduk. Daha önemlisi bu kadar rezil olmazdık.Bu işi profosyonellere bırakmak lazım bence taraftarın gözünü boyamak için yapılan bu transferlerde BJK'nın parası çöpe atılıyor.Gordonu aslında tam tanıyabilmişte değilim ama yazık değilmi 2 milyon bonservis verip,oynatamayıp göndermeye uğraşmak var mı başka takımlarda bu kadar rezalet,bir de bunlar için ödediğimiz tazminatlar yeter artık. Başkan 40 milyan dolar cebimden verdim diyor bu 40 milyonun 25 milyonu çöpe giden para yazıklar olsun ne zaman akıllanacağız biz ayrıca Başkan tabiki parasını geri alacak olan Biz Büyük beşiktaşlılara olacak. |
2 milyon euro az paramı bu kaçıncı oldu bu elimizde okadr futbolcu patladı seric için değmez |
sınan engın senın bu takıma daha ne kadar zarar verecegın konusunda kımsenın ortak bı fıkrı yok allah askına yapmak ıstedıgını cık bı toplantı duzenle anlat hepımız rahatlayalım |
ne desem boş walla yorum yapasın gelmiyo ucuz etin yahnisi misaline döndü walla |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:01 . |