![]() |
"10 bine yakın kombine sattık" Beşiktaşımızın Asbaşkanı Levent Erdoğan, dernek ve grup yöneticilerine yaptıkları çağrının ardından kombine kart satışında büyük artış olduğunu söyledi. Avusturya kampı sırasında 1200 olan kombine kart satışının 10 bine yaklaştığını açıklayan Erdoğan, "Bu rakamın katlanarak artmasını bekliyoruz. Taraftarlarımız destek vermeye devam etsin" dedi. Kaynak: Hürriyet acaba dogru haber mi ?? biraz olsun sevindim |
inşallah doğrudur inönü stadı dolmazsa kahrolurum ben |
eğer gerçek bir haber ise güzel sayıda kombine satmışız daha fazla kombine için birlik olalım... |
Yalandır, ne 10 bini...En fazla 6-7 bindir...10 bin satarsak büyük başarıdır zaten, geçen seneki karı yakalamış oluruz... |
eğer 10 bine yakın satılmışsa süper olmuştur umaraım 15 bin olur. |
Doğruysa haber bence gelişme var güzel satılmış. |
yalandırrr |
O kadar yoktur ama formalarla beraber hareketleneceğine eminim. 10.000 kombine satılsın. İnönü zaten her maç en az 20.000 taraftarı ağırlayacak, takım iyi giderse full olur. |
10 bine yakın da ne kadar yakın?:D |
Alıntı:
|
arkadaşlar levent erdoğan dediyse hiç inanmayın.adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor.ertunç soğancıoğlu bu sene sonuna kadar inönüdeyiz dediğinde, levent erdoğan da radyo spora çıkarak "öyle birşey yok kombine satışını artırmak için demiştir." dedi. |
yalan yalannn şu an ki staış 5 binlerde filan :) |
Alıntı:
|
daha fazla artmasını temenni ederim |
bu adamin soyledigi ne varsa yalan cikti simdi buna inanalimmi besbin besyuz satilmissa diret onbin diyordur bu allah bilir ama 10 bin bile az besiktas gibi bir takim icin 20 binden asagi olmamali ama bence inonu stadi hicbir zaman bos kalmaz bu sezon kombine satilsada satilmasada |
Büyük bir başarı gerçekten Bir anda bu kadar satışların patlaması herkesı şaşırtmıştır herhalde |
Ne kadar kombine satılırsa o kadar iyidir. Birde takım iyi giderse stadımız her mac full ceker. Kimse kafasını yormasın!!! |
Geçtiğimiz günlerde kombine satışı 6bin falandı.. Haftasonları satış yapılıyormu net olarak fikrim yok. Eğer satış devam ediyorsa haftasonları 10 bine yakın olması normaldir. |
:D kolpa bu bence millet alsın diye yapıyolar..saldıralım kombineleree:D |
Daha cuma günü aldık çocuk abi daha 3500 adet satıldı dedi. Taş çatlasa 4000-4500 olmuştur |
işallah doğrudur ve daha da artacağına inanıyorum.bu sene herşey çok güzel olacak. |
22 agustosa kadar sanırım 10 bin olacaktır |
Canım onbine yakındır tabii..5-6 bin daha satılırsa onbini buluruz demek istemştir Levent Erdoğan amcamız:D:D:D |
Yok devenin nalı..Bence garanti haber yalan. |
Doğru mu acaba? |
palavra |
umarım doğrudur... ama o kadar olduğunu sanmıyorım.... inşallah yanılıyorumdur.... |
Yakınlık çok göreceli bi kavram be erdoğan adam akıllı açıklasaydın ya şunu |
6.000 civarlarında sanırım. |
bir yonetici dusunun surekli konusuyor ve bir taraftar dusunun dedigi hicbirseye inanmiyor ve bir baskan dusunun bu yoneticisiyle alay eder gibi espiri kaynagimiz diyor ve bir adam dusunun her konustugu yalan oluyor ve besiktasi dusunun bu adamlarla yonetiliyor kume dusmememiz bile basari bizim bu adamlarla |
inşallah doğrudur arkadaşlar ben kapalı alt kombinemi aldım hadi tam destek kartalımıza şampiyonluğa hep beraber yürüyelim |
sanki sallamışlar gibi |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |