![]() |
İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedildiği yönündeki haberleri yalanladı. Genel Menajerimiz Sinan Engin, bugün bazı televizyon kanallarında ve internet sitelerinde ismi kullanılarak beyanatı gibi yayımlanan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedildiği yönündeki haberleri yalanladı. Sinan Engin'in açıklaması şöyle: "Bugün bazı televizyon kanallarında ve internet sitelerinde, şahsıma atfedilen İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedildiğine dair haberler doğru değildir. Bu yönde hiçbir açıklamam olmadığı gibi; konuyla ilgili karar ve tek yetkili mercii Yönetim Kurulumuz’dur. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,” Sinan Engin BJK Genel Menajeri Kaynak: BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ |
bu nee yaa kafam karisti iyice biri diyo ilk af Saglamdan bunlar bizi deli edecek yaaa saliyi bekliyelim en iyisi |
ne yaptıklarını kendileride bilmiyoo... |
Alıntı:
|
yanı bunda kafa karışcak bi sey yoq haber kolpa |
yılan hikayesine döndü iyicene. yarın öbürgün lig baslıyacak ne adam gibi bi hazırlık yaptılar nede takım ile birlikte hazırlık maçına çıktılar.. merak etmekteyim ilerde neler olucak. |
yaa yeter :( bıktım şu toplantı bi olsada bitse |
Alıntı:
resmi sitedeki de mi kolpa usta :S:S |
Ya şimdi benim anlamadığım bişi var madem bu haber yalan nasıl oluyorda yönetim bi yaptırım uygulayamıyor bu kolpacılara ama tabii şöle bi komplo teorisi de var ki mantıklı gelmiyor da deil: Basında ki arkadaşlara el altından bu haber yayılır ve tepkiler güzelce izlenir eğer tepkiler olumlu yönde ise karar üç beş gün sonra açıklanır yok deilse ne alakası var biz böle bi açıklama yapmadık denir ve konu kapatılır. |
YETTİ BE AMMA NAZ YAPTINIZ AYIP KOCA CAMİA KOCA BİR YAZ BİZİMLE DALGA GEÇİLMESİNE NEDEN OLDUNUZ SIKIYORSA BEDELSİZ BIRAKIN MADEM CEZA VERİYORSUZ KINIYORUM YÖNETİM SİZLERİ |
Türkiye`de Saat: 13:34 . |