![]() |
ikisinin de takıma geri dönmelerin den ben şahsım adına menmun değilim takımın için deki o kolej havasını tekrar bozacaklardır bu yüzden beşiktaş etiğine aykırı kim ama kim olursa olsun geri dönemez bu takımın iki kaptanı kavga ediyor bu ne demek ya amatör takımmı burası yazık ya işin en garibi sinan-hoca-demirören bitmişdir dönemezler ne derse desinler dediler tükürdüklerini yaladılar herzaman olduğu gibi |
bence en iyisi oldu savunmada sorun çıkmaz artık |
Güzel oldu : ) |
İBRAHİM DE GELDİ YA ARTIK BİZİ TUTABİLENE AŞK OLSUN.ÇEKİLİN YOLUMUZDAN KARABASANLAR......ENGEL OLAMAZSINIZ.!!!!:) |
ii güzel oldu da nerde oynatcaklar şimdi bunları onu anayamadım |
Beşiktaşlılık duruşu; kişilere sadece ceza vermeyi değil, gerektiğinde affetmeyi de gerektirir. Özür dilemek bir erdem, affetmek de büyüklüktür. boyle demis yonetim ama birseyi eklemeyi unutmus.laf agizdan bir kere cikar.sonra dansoz gibi kivirtilmaz.madem ki ceza verdin kadro disi biraktin birak artik kararindan donme.aciz yonetim de kivirtmak aliskanlik olmus artik. besiktas niye bu halde anlayin artik. |
Olması gerekenein olduğuna sevindim... |
Özür dilemek bir erdem, affetmek de büyüklüktür. ancak kaptanların yabancı olması kafamı kurcalıyor. |
güzel oldu |
hayırlısı ama çok yıprandık bence.... |
Türkiye`de Saat: 11:32 . |