![]() |
nobre doğru karar deli gibi basıyo adam önde deplasmanda normal bence |
Nobre Tek forvet oynayabilecek nitelikte oyuncu degil sirti donuk oynamasi ve top tutmasi lazim. Bunlari nobre iyi yapamiyoruz kesinlikle tek forvet olarak Bobo oynamasi lazim |
ya ikiside çok iii ama bende bobo oynasın isterdim o daha iii son vuruşlar birebirlerde falan ama nobrede ii yaaa yani çelişkili biri değil. |
iyi iyi :D |
Boboyu yedek bırakmak cok buyuk luks. Nobrenin iyi niyetine ve muadelesine sozumuz yok ama bobo varken o oynar. Bu klastaki bir futbolcu yedek bırakılmaz!!! |
bobo oynamalıydı ama...vardır hocanın bi bildiği... |
Sağda Holosko ileride de Bobo oynamalı bence, ama Nobre'de iyi bir golcü sonuçta, antremanlardaki performansı ilk 11'de olmasında etkili olabilir...Holosko-Aydın-Delgado-Nobre'li hücum hattıda iş yapar, Bobo olsa daha iyi olur tabii... |
kim oynarsa oynasin farketmez bu takim icin ama bence bu takimda tek forvet oynayabilecek tek oyuncu bobodur adam eksiltemeyen tek forvet olmaz nobredede bu yok malesef ama tabi biraz taktiginizede bagli benim icin farketmez kazanalimda nasil kazanirsak kazanalim nobre atar bobo atar onemli degil ama bence bobo oynamali diye dusunuyorum sonucta ama antremanlarida hocamiz yaptiriyor demekki su anda nobre hakediyor formayi |
şaşırdım demek ota sahadan kimseyi kesemedi ve iki ön libero oynatçak o yüzden forvet tek yoksa niye bobyu oturtsun |
takım sahaya çıkmadan hiç bişey belli olmaz bence ikiside oynayacak holoskoda sağ kanatta oynar |
Türkiye`de Saat: 20:34 . |