![]() |
ben hala karar veremedım hepsi çok güsel |
ya bende gri siyahi istiyorum ama ben fransa da oturuyom bugun yrn siparis veririm kartalyuvasi.com a |
Forma arayıp da bulamayan arkadaşlar bir arkadaşım "Kartal Yuvası"nda çalışıyor.. Dilerseniz irtibata geçin sizin için, kargo ile göndertirim.. Hem sizin işiniz görülür, hem de çocuk satış yapmış olur.. |
arkadaşlar formdaki bu konuyu ben açtım herkezin fikrini sormak istedim ben enine çizgili siyah beyaz aldım çok kararsızdım grimi yoksa beyazlı alayım diye ama okuyorumki herkez gri siyah almış içime bir kurt düştü desem yeri var grimi alsaydım acaba neyse forma bulamayan arkadaşlar kartal yuvası ile hepsiburada.com ortak satış yapıyor kredi kartı olanlar alabilir ben daha önce ordan 2 sene içinde 4 adet forma aldım problem olmadı |
valla erkan447 kardeşim seni üzmek gibi olmasın ama bende gri-siyah enine çizgili formadan yanayım.. :) bu gri siyah'ın bi de boyuna çizgilisini de yapsalar ya.. çok yakışır Beşiktaş'ıma.. Alıntı:
|
Alıntı:
|
gri siyah her zaman gri çıkmadığı için ;) ama ben hepsinden aldım:D en güzeli bu sanırım |
Alıntı:
|
bence en guzel forma 100yy forması nostajlı formya hastayımm |
gri,siyah güzel,ondan alıcam... |
Türkiye`de Saat: 18:45 . |