![]() |
Çok zevksiz bir maçtı.Sivok harikaydı. |
maçın özetini veya sadece gollerini seyredebileceğimiz bir site yok mu |
Alıntı:
|
normalde 2:0 yencektikde rüştünün gözler gene tuttu yedi golu 2:1 oldu ne güzel şimdi turu garantilemiştik |
holoskoya holoşko denmesine üzuldum |
Bu sekilde oynarsak cok zorlanırız. İlk resmi mac olmasından dolayı cok sert elestiri olmamalı ama bi gercek var takım pek iyi sinyaller vermedi. Beni birtek sevindiren Sivokun performansı oldu. Burdan cok bildigini sanan ve atıp tutan arkadaslara sesleniyorum. Niye sesiniz cıkmıyor??? Sivok cok iyi cıktı, zapoda en az onun kadar iyi. İkisinide Sinan Engin buldu getirdi. Kotu cıksalar ortalık ayaga kalkardı. Ne oldu bakıyorum kimsenin tıkı cıkmıyor??? |
Alıntı:
|
tamam sistem güsel eyvallah çift ön libero tek forvet buda tamam ama bu iş tek boboyla nobreyle olmaz holosko yu çizgiden kurtarıp forvete koymak gerekiyor o zaman hücum zenginliği artar ama böle devam ederse holosko nun işi cok zor En sevdiğim futbolcu delgado holosko bobo ama dünkü maçta holosko ve bobo vasat bir futbol sergileyerek beni hayal kırıklığına uğrattılar ins bunlar tekrarlarmazda müthiş zevk veren karşılasmalar izleriz yoksa derbilerde falan da böle oynayacaksa bu takımm işimiz zorrr |
holoskoyu o bölgede harcamamalı ertuğrul hoca kesinlikle yoksa bir yıldızın bu şeklde kayar.bobonun da bence şansız günüydü.yoksa boboyu bilmyomuyuz hertürlü bu takıma golünü çakardı.tello o bölgede olmamalı eski yerini alması lazım aydınla beraber değşkli oynarlar artık yoksa tello orda olmaz gibi. cisse derhal toplanması lazım. göze batanlar bunlar.umarın ertuğrul hocada bunları görmüştür. bence sistem şu şekil olmalı ; rüştü sardar k. ibrahim t.(sivok) zapotocny ibrahim i. uğur i. cisse aydın(tello) delgado holosko bobo(nobre) |
tam tahmin ettiğim sonuç çıktı benim beşiktaşım mahalle takımım ilede oynasa kalesinde golü görür idda dan da hatırı sayılır bir para aldım bu arada :):):) maç sonucu tahmininden |
Türkiye`de Saat: 22:24 . |