![]() |
Engin: "Gol moralimizi bozdu ama.." http://www.karakartal.com/images/hab...n001b_1508.jpg Beşiktaş Futbol Takımları Genel Menajeri Sinan Engin son dakikada yenilen şansız golün morallerini bozduğunu belirterek, ''Siroki Brijeg küçümsenecek bir takım değil. Çok koşuyorlar. Ancak rövanş maçına daha rahat çıkacağız'' dedi. Siroki Brijeg'in mahalle takımı olduğu yönündeki yorumlara katılmadığını kaydeden Engin, ''İyi bir takım. Bizde bazı oyuncular oyuna ağırlığını koyamadı'' derken, ''Son vuruşlarda bir sıkıntı var mı?'' sorusunu ise ''Son vuruşlarda etkisiz bir durum var. Ancak aynı oyuncular oynayacak. Onlar da bunu giderecek'' diye yanıtladı. |
gercekten son golu yememiz buyuk sansizlik tam 3. golu atarken yedik |
boyle bir gol yememiz sanssizliktan cok oyunu birakmamiz, hala eski hastaligimiz devam ediyor.son ana kadar ciddiyeti elden birakmamaliyiz. |
Ben hala o golun nasıl olduğunu göremedim ne biçim yönetmendi o ya golu bi kere bile tekrar göstermedi pozisyonları kaçırdı |
bende göremedim o golü birine çarptı eğer öle diilse rüştü hatalı gibi gördüm zaten mahalle maçından farkızdı bizim mahalle maçları bile daha heyacanlı resmen uyukladım |
Gole gıderken golu gorduk kalemızde Ama fazla bır onemı yok Kalıtelı bır takım degıl Butun oyun bızım kontrolumuzdeydı Inonude rahat bır galıbıyet alacagız.. |
bu kadarda b*dan gol yenilmez sen ucunuc golde laubalilik yapip atamazsan artist gibi kaleci ile tartisir pozisyonunu almaz ve kalende uyursan golude yersin , ben dunku takimi oyunu oyun alayisini hic begenmedim sayet ligdede boyle oynarsak besinci falan bitirirz ligi dikkat tehlike canlari calmaya basladi bile... |
adam bide ceza sahası dışından atmış gazetelerde öyle yazıyodu bugün. rüştü öndeymiş adam hem sert hem üstten hemde isabetli vurunca gol olmuş.Ama yinede avantajlı skor yemeseydik daha rahat olacaktık ama bana öyle geliyo ki bu sene lig bizim için sanki zor geçecek.İnşallah sadece bana öyle geliyordur...Daha başlangıç aslıda bu lig başlasın 4-5 hafta geçsin herşey ortaya çıkacak şimdi karar vermek biraz zor. |
ne zoru ne yemesek daha kolay olacaktisi ya inonude enaz 5 sallariz bu takima dun resmen 3 adamla yendik bunlari sivok aydin delgado digerleri saldi maci sanki antremandaydilar ayrica d smarta futbol zevkimizin icine ettigi icin tesekkur ediyoruz bir yayin ancak bukadar kotu yapilabilirdi tebrikler |
sizdeki bu beş atma sevdası nedir?.Küçük takımlara beş atıp büyük takımlara yenileceksen bunun bir anlamı olmaz.Bence ertuğrul sağlam doğruları yapmaya başladı.Çift ön liberolu sistem iyi yolda ilerliyor.zatn modern futbol anlayısında ilk hedef gol yememek olmalı.ama Bazı mevkiilerde sorun var mesela holosko malesef sistem kurbanı oluyor onun yerinde serdar özkan cok daha etkili olur bence. Holosko arkası dönük top alabiilme yeteneğini geliştitirirse tek forvet olarakta düşünülebilir.Geriye kalan mevkiilerde bir problem gözükmüyor.Ayrıca delgado ilerde daha cok top saklamalı ve paslarını geliştirmeli. |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |