![]() |
Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 2-1 kazandığımız Siroki Brijeg maçının ardından şu değerlendirmeyi yaptı: "Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Rakibimiz gerçekten iyi bir takım. Çok koşan, iyi mücadele eden bir ekip. Yendiğimiz için mutluyuz. Avantajlı bir skorla İstanbul'a döndüğümüze inanıyorum. Karşılaşma ile ilgili tek olumsuz durum, biz üçüncü golü kovalarken, kalemizde gol görmemiz oldu. Her şeye rağmen bu galibiyet için oyuncularımı tebrik ediyorum." |
Alıntı:
Neresi iyi bi takım ya Allah'ını seversen :( |
Moral oldu sadece başka bişey değil |
Katılmıyorum |
Valla ben anlayamadım.Çok kolay bir rakip karşısında yine tek farkla yendik. Ama hoca oyundan memnunmuş..Sonuçta galip geldik ama yinede böyle kolay rakipler karşısında bari bol göllü , farklı galibiyetler alabilmemiz lazım bence...Şahsen ben bol gollü maçlarımızı bayağa özledim.... |
bence çok güzel oynamadık sivoku beyendim ama rakip öğle büyüktakım falan değil bizim akçaabatspordan farksızdı |
alınması gereken sonuç buydu zaten..olması gereken hatta 4,5 atmak lazımdı ... |
Deplasmanda dusuk tempoda cok guzel bır sonuc Inonude taraftarın beklentısı olan farklı galıbıyet olacagına ınanıyorum Hem hocamızın memnun oldugu sey sonuc degıl oyuncuların performansı |
Türkiye`de Saat: 10:50 . |