![]() |
'Holoşko' mu, Holosko mu? http://www.kartalhaber.com/resims/ha...k_13011062.jpg Beşiktaş'ın UEFA maçını anlatan deneyimli D-Smart spikeri Ugan, Kartal'ın Slovak yıldızı Holosko'yu niye "Holoşko" yaptı. İşte canlı yayındaki izahatı... Maç boyu Filip Holosko'ya Holoşko diyen Sabri Ugan Beşiktaşlıların tepkisini çekti. Gelen tepkiler Ugan'ın kulaklığına iletilince Ugan izleyiciye şu açıklamayı yapmak zorunda kaldı: Sevgili seyirciler maç öncesi kendisine adının telafuzunu sordum. Doğru telefuzun Holoşko olduğunu söyledi. Bu değişikliği yadırgadığınızı biliyorum. Sizi rahatsız ettiyse özür dilerim... |
Teşekkürler Şabri Ugan! Bugün D-Şmart'ta yayınlanan Beşiktaş - Şiroki karşılaşmaşını izleyenler, maçı anlatan Şabri Ugan'dan hiç bilmedikleri bir gerçeği, Beşiktaş'ın Şlovak futbolcuşunun adının "Holoşko" olduğunu öğrendiler Medyaşpor'a e-poşta gönderen yüzlerce şporşever Şabri Ugan'a teşekkürlerini iletti. "Şağolaşın Şabri, şayende bilgilendik" e-poştaları şon derece yoğun bir biçimde yağmaya devam ediyor. Biz de meşlektaşımız Şabri'yi tebrik ediyor, "Holosko" adının hangi dilde, hangi lehçede "Holoşko" olarak okunduğu şorusunu şorup olayı kurcalamıyoruz http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=6899 |
İsminin Slovak dilinde yazımı " Filip Hološko " olduğu için Holoşko olarak telaffuz edilmesi doğrudur.. Doğru olduğunu Wikipedia'nın Slovakça sayfasında da görebiliriz: Filip Holo?ko - Wikipédia |
holosko diye kabul ettik onu holoşko doğrusu ama forza holosko |
Evet alıştık Holosko olarak, Holoşko garip geliyor biraz. Holosko diye okunması daha iyi :) |
holoşko biraz yumuşak bir isim gibi :) |
ne holoşko su yaaa holosko o gıcık kaptım iyice kimse rahatsız olmadımı benim etmediğim küfür kalmadı her holoşko deyişinde |
Holoskodur doğrusu.. |
ilk defa holoşko denmiyorki aynı kişimi bilmiyorum ama bjk tv de de lig maçlarında holoşko diyor spiker |
Tamam ama biz holoşko istemiyoruz, Holosko denmesini istiyoruz, siz gidin holoskoya sorun bunu Holosko da koyu bir beşiktaşlı olduğu için taraftarın duyarlılığına kayıtsız kalmayacaktır. Kendisi söylese bana bunu deyin diye iş biticek. |
Alıntı:
|
Zaten dun spiker Holoşşşko dedikçe kendimi tutamadim güldüm zaten |
Holoşko ne ya... HOLOSKO.............. |
yha bnde maçı izlediğimde adama çakasım geldi:D holoşko ne ya dedim holosko o holosko ama way be holoşko bi garip gelio yha |
HOLOSKOOOOOOOOO zaten macı sana anlatıranda kabahat |
walla bende sınır oldum adama |
kejjjjmanla dalga gecerken bu cıktı başımıza |
Bıraz acayıp oluyor ama dogru olan buysa onada alısırız.. |
biz şimdi hep alıstık FiLip HoLosKo die şimdi Holoşko sözünü duyunca garipsedik bu da gayet normal tabikide her zaman kulağa hos gelen holosko isminin kullanılması |
holosko işte yaaa....... |
hiç farketmess |
her yazılan yazıldığı gibi okunmaz arkadaşlar ozaman neden cisse demiyoruzda sisse diyoruz bu tamamen o sipikerin densizliği geri zekalılığı dün bu kelimeyi tekrar tekrar duyunca resmen cinnet geçirdim ve aklımda ne kadar küfür varsa saydım ve bu şekilde kendimi sakinleştirdim birnevi deşaj oldum :D |
Sabri Ugan'ın da dilini eşşek arısı şoksun da Holoşko derken dili dönemesin. Bir de açıklama yapıyor salak bu isim slovakyaca da böyle okunuyormuş diye. Bobo'da böbö diye okunuyomuş brezilyaca da... |
doğru yada yanlış ama holosko olarak kullanılması daha güzel geliyor kulağa... |
biz holoskoya alıstık ama kendısıde fılıp holoşko dio ve holoşko die okundugunuda soledı |
fiyasko :D:D |
$imdi tribünde holo$ko holo$ko filip holo$ko diye mi bağırıcaz:D |
ben maçı arkadaslarla izlerken maç değil spıkerin holoşko diğişi daha dikkatimi çekti ve komiğime gitti yalnız doğrusu oydu ama yinede deiğişime gitti:D |
aynen bende her dediğinde cinnet geçirdim:D SLovakçada HoLoşkoysa Türkçede HoLosKo kardesim :p:D |
Bakiim bi Holosko Holosko GOoOoOoOOoL.Böylesi daha güzel:D |
Golünü atsın golünü :D |
madem bu kadar detaycıydı bu spikerlerimiz bu adam kaç senedir türkiyede top oynuyor manisaspordan geldi neden senelerdir Holosko deniyorduda şimdi Holoşko oldu.. Çok biliyolarsa zamanında öyle çevirselerdi |
HOLOSKO kulağa daha hoş geliyor HOLOŞKO da ne öyle |
herzaman holosko biz holoskomuzu istiyoruz |
yav fenerlilere malzeme olucağız bunun yüzünden... FORZA HOLOSKO... |
Onlar ne derlerse desinler biz HOLOSKO deriz |
holosko kardeşim işte HOLOSKOOOOO..... |
Türkiye`de Saat: 15:21 . |