![]() |
Toraman golle Döndü.. Toraman golle döndü Beşiktaş, Hazar Lakaran'ı farklı yenerken geçtiğimiz hafta içinde affedilen İbrahim Toraman gol atmanın sevincini yaşadı Yedekler ve PAF Takımı takviyesiyle Hazar Lankaran maçına çıkan siyah-beyazlıların gollerini Mert Nobre (2), İbrahim Toraman ve genç futbolcu Saim Çelik attı. Yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez'in ilk 11'de çıktığı karşılaşmada Nobre ve Serdar Özkan ortaya koydukları etkili oyunla göz doldurdu. |
ibrahim üzülmezde güzeldi nazar degmesin |
valla takım normal bi maç olmasına rağmen ciddi oynadı güzeldi biz bu ligde paflarımızı bile oynatırız hele emre özkan çok çok güüzeldi |
Gol atmasına sevindim, ama golden sonra Üzülmez-Toraman güzelcene bi sarılsaydı keşke, Üzülmez kutlasaydı Toraman'ı, ama nerdeee !..Adam olmaz bundan diyorum başka da bir şey demiyorum!..(Üzülmez için tabii) |
affedilirlerse takımın ruhu bozur diyenler görmüştür umarım akşam.. herşey güzeldi gençlerimizde süperdi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ertuğrul hocaya tebrikler bu maçta genç arkadaşlarımızı denediğini için |
Takım süper hazırlanıyor. |
İbrahim Üzülmez, Toraman gol attıktan sonra yanına gidip sarılmak, öpmek zorunda değil. Zaten samimiyetle yapılmayacağı belli bu işin, yapmacığı ise kimseyi memnun etmez. O yüzden böylesi daha iyi. Ama oyundan çıkarken, yerine giren gencecik Kartal'ın yüzüne bakmamaya hakkı yok. Bu çok çirkin bir görüntüydü. Toraman'ı da attığı golden ziyade, oyuna giren kardeşine verdiği moral için kutluyorum. Aradaki fark bundan ibaret. |
maç çok güzeldi aslında toramanımda çok gsl oynadı maş tabii herkes öle |
Allah izin verirse bir terslik olmassa ben buraya yazıyorumm son haftaya 6 -9 puan farkla giriceğiz ve averajımız cok düzgün olucak gol krallığında yarısacak isimler DelgaBobolosko dur diorumm toraman harikasın adamım sen işine bak ibrahim üzülmezin yasına mı verirsin cahilliğine bi bağıslarsın sana kalmıss |
Alıntı:
|
Hosgeldin Toraman |
Alıntı:
|
evt toraman sanki ben hiçbiyere gitmedim hep burdaydım dercesine herzamanki gibi hem güzel oynadı hem de golünü attı. hoşgeldin toraman... bu golu de gitsin diyen kuzenime armağan ettim...(tabi kabul etmedi) |
İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in tekrar geri dönmesi bana göre tamamen bir Yönetim, Teknik Heyet ve Menejer'in iflasıdır o şanlı Beşiktaş kaptanlığına layık görülmüş insanların bu olayı yaptıkdan sonra tekrar affedilmeleri ve takıma alınmaları ( Onlara nekadar ihtiyacımız olursa olsun ) bana göre sadece bir iflas etmekdir derim .Onları affedenlere Yazıklar olsun |
Alıntı:
|
Toramandan bu sene sağ bekte de yararlanabiliriz. Cissenin formsuzluğunda Kurtuluş ortasahaya Uğurun yanına geçebilir böylece. |
Alıntı:
|
Miharbi katılmayabilirsin tabiki bende buna neden karar verdiğimi açıklamaya çalışayım : Bana göre işin özü şu onlara ihtiyac duyulacağı için affedildiler koskoca Beşiktaş bu hale düşmez, düşmemeli evlatlarımıza sahip çıkmamız lazımmış düşüncesi güzel bir düşünce ama amatörce bir düşünce, tamamen maddiyat üzerine kurulu bir Süper Ligde artık bu düşüncelerin pek bi yeri kalmadı profesyonel bakmak gerekiyor olaya acı ama gerçek bu ne yazık ki. Bu isimlerin affedilmesi takım içi dengeleri kesinlikle bozacakdır bununda düşünülmesi gerekiyor sonradan keşke affetmese idik demek bir şeyi değiştirmez. 1- Herkesin gözü önünde kavga eden 2 kaptanın geri dönüşü takımda sezon başı idmanlarında sürekli bulunan 2 futbolcu oynamayacak ve üzülüp küsecekler 2- Bu küsenler olayı büyütecekler takım içerisinde 3- Bu olaydan dolayı kenetlenen takımın içinde çatlak sesler çıkmaya başlayacak ve dengeler alt üst olmaya başlayacak 4- Beşiktaş kaptanlığını bu kadar basite indirgeyen 2 futbolcuyu ödüllendirerek Beşiktaş Kaptanlığı ve o üstün görevin saygısı zedelenecek Belki onlara ihtiyacımız olabilir ama son yıllarda kaybettiğimiz BEŞİKTAŞ ETİĞİ ve bizi en azından beni Beşiktaş'lı yapan kavramlara çok ters bir durum KESİNLİKLE AFFEDİLMEMELİLERDİ diyorum ben, sizler ne dersiniz bilemiyorum ama bana ters bi durum. |
ibrahimler iyi hırs yaptı cezalı olduğu zamanlar çok iyi bir başlangıç yaptılar |
Alıntı:
|
Helal olsun ;) |
emre özkana dikkat üstünde durulmalı çok şans verilmeli sol ayağı ile çok sert ve düzgün şutlarda vurabiliyor |
herşey süpedi vala darısı lig basına... |
ibrahim toraman tek kelimeyle o gerçek bir kartal.gelir gelmez üstüne düşenin fazlasını yaptı.seni hep burda görmek istiyoruz.gollerinle,kurtarışlarınla...... |
toramanın takıma katılması süper oldu..Bu sezonki ilk golünü de attı darısı lig başına inş. |
esas kartal:ibrahim toraman ibrahime yakışanda buydu zaten.geldiği gibi golünü attı.sen bu takım için bir nimetsin.inşallah kıymetini bilirler.!!!!! |
Alıntı:
|
Herşey güzel olacakkkkk |
Türkiye`de Saat: 02:38 . |