![]() |
Bence ; - Her oyuncunun yedeği var fakat Delgado'nun tam olarak yok . (Serdar yada Tello yapamıyorlar.) Bu yüzden Delgado kesin oynayacaktır. - Kalede Rüştü kesin duruyor,fakat ben Hakan Arıkan'dan bu sezon oldukça umutluyum. - Defansta Zapo ve Sivok garanti gibi.Fakat Siroki maçında Sivok-Zan hiçte kötü değildi . - Orta sahada pek değişiklik olmayacaktır. Cisse-Uğur ikilisi ön libero,sağda Holosko solda Aydın ... - Forvette Bobo önde fakat Nobre'de iyi.Benim gönlüm kesinlikle Bobo'nun oynamasından yana... - Sağ kanatta ve ön liberoda oldukça fazla alternatif var . Serdar Kurtuluş, sağ kanatta bir adım önde bana göre.Toraman ve Ali zorlarlar gibi. Ön libero mevkinde ise Toraman-Kurtuluş da oynabilirler... - TELLO,eski formunda değil bana göre Emre Özkan'a güvenilebilinir. - Maç günü mutlaka Ertuğrul Hoca,bizi şaşırtan birisi oynatacaktır.Bu takımda Necip,Batuhan kadar Nobre'nin oynama ihtimali eşittir. ------ Rüştü ------ ----- Kurtuluş ----- Sivok ------ Zapotocny ------ EMRE ÖZKAN ----- Uğur Cisse ------ ------- Holosko ------- --------- Aydın ----- --- DELGADO ----- ---- Bobo ---- |
Formda olmasa bile Tellonun alternatifi yok bence.. Onun da yedek oturması imkansız.. |
Sivok oturmalı... |
cisse yada tello |
beşiktaşa en iyi kimin yararı dokunuyosa onlar oynasın benim için yedek kulübesinde kimin oturacağı önemli değil |
sıvok tello zpo holosko delgoda banko |
sivok olmamlı |
bence serdar kurtulusu sag kanattan alip toramani oraya koymak kartalin kanadini kirmak olur toraman 50 yil ugrassa serdarin kestigi muz ortalari kesemez bu bir buyuk ihtimalle bu sezon bence yani tello yedek kalacak diye dusunuyorum |
Alıntı:
|
cisse yedek oturacak gibi görünüyor... |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |