![]() |
2500 rakamının doğru olduğunu zannetmiyorum |
2.500 ü geçmitşir ya biz alalaı 10 gün oldu o zaman 3.400 civarındaydı. ama öyle geçen seneki gibi 18000 ler 15000 13000 ler hayal |
BEYLER LÜTFEN KOMBİNE ALIN ÇAYKUR RİZESPOR İKİNCİ LİGDE O BİLE 2 500 KOMBİNE SATMIŞ TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM |
çaykurun delikanlı gibiii başkanı var bursa yönetimene dangalak diyen bu takımla gururduyorum diyebilen..şereflice küme düşüyoruz maç satmadık diyebilen bir başkana 2500 adet kombine bence çok az ..bizdeki başkanın beceriksizliği kabahat bizde değilki bunuda başarı olarak görecek.3000den fazlada kombine satılmamıştır bu arada kulüpte |
NE YANİ ;ARKADAŞLAR BİZ BESİKTAŞLIYIZ..SIRF YÖNETİM ŞÖYLE VEYA BÖYLE BİZİM BEŞİKTALILIĞIMIZA HAHİ HEPDİYORUZYA İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP YANINDAYIZ DİYE..DEMEK HEP BUNLAR LAFTA KALIYOR..BENCE BİZİM TEK AŞKIMIZ BEŞİKTAŞ...BİZ TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ ...BUGÜN DEMİRÖREN VAR YARINDA İÇİMİZDEN BİRİ ...OOO AŞIK OLDUMUZ TAKIMIN RENKLERİNE SAHİP ÇIKALIM.. |
Alıntı:
|
Bu haberler bence havadan atılmış taş gibi ...2.500 kesinlikle değildir. Kesin bir öğrenme yerimiz yok ki... Ama biz hep destek tam destek ... 7.500 kombine üstü başarıdır bence ... |
sonunda aldım kombineyi.sabırsızlıkla ilk maçı bekliyorum.sanırım eziklerin taraftarı da azize ile pek anlaşamıyor ama 30bin kombine alıyorlar |
Alıntı:
kapaı lı mı bizde yeni açık aldık |
sağol.senin ki de hayırlı olsun. yeni açıktan aldım ben de |
Türkiye`de Saat: 15:08 . |