![]() |
Sergen Yalçın başkan adayı BEŞİKTAŞ’ın ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Sergen Yalçın, kulüp başkanlığına soyunuyor. Sergen, Mecidiyeköy Spor Kulübü’nün kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Sergen Yalçın, yönetim kurulu listesine Serdar Topraktepe, Yasin Sülün, Olcay Doğu ve Murat Özkan gibi Beşiktaş kökenli isimleri de alacağını ifade etti. |
Bir iş çıkmaz bu haberden.! |
Gerçekliği varsa, neden olmasın ki:) |
Ah sergen ah |
Sırf gündeme gelmek için başkan yaparlar belkide. |
Yakışır..:D |
neden olmasın?? |
Sergenın el atmadıgı konu kalmadı artık Baskanlıkta ne tur bır basarı yakalar orası suphelı.. |
sergen den başkan olmaz transfer yapacağına at yarışı oynar yada takıma adam alacağına at alır |
Olabilir. |
ne diyelim hayırlı olssun.. |
ilginç..hayırlı olsun diyelimm... |
sergen bu işi kıvıramaz çocuk oyuncağı değil başkanlık doğru olduğuna zaten inanmıyorum ama doğruysada iyi olmaz.daha erken dur bakalım |
belki olabilir |
futbolu bırakan hemen bir iki sene içinde beşiktaşa ya menajer ya teknik direktör yada başkan oluyor aman ne güsel sonrada gelsin başarısızlıklar sanki çırak eğitim merkezi stajyer adamları başımıza getiriyoruz acelesi ne biraz işi öğrensin daha dur bakalım koskoca beşiktaş kulübü |
Yönetim kadrosuna bak yaf, Yasin bile var, hey Allahım yaa ne günlere kaldık!..Ali Eren, Halilagiç toparlayın bari!..Balon bi haberdir zaten... |
Yıldırım DEMİRÖREN'in borçları bu seviyeye getirmesinden dolayı Beşiktaş'ta başkanlık yapmak artık her babayiğidin yapacağı bir iş değil, Sergen Yalcın'dan başkan olurmu ya gelince karakterine bakarsak ve söylemlerine bakarsak zor gibi biraz laubali gibi, yani bir Suleyman Seba ve Serdar Bilgili'yi düşününce Yıldırım Demirören'i bile beğenmeyen bizler Sergen'i nasıl bir yere koyarız bilemiyorum. |
Alıntı:
|
Olucak bişey |
Hyirlisi ne ise o olsun |
Türkiye`de Saat: 20:40 . |