![]() |
Yakışmadı bu bize.....Sözümüzün arkadasında duramadık. Çok düşünüp bir kere uygulamalıydık yapamadık.... |
Alıntı:
|
çarşı bi kültür felsefe....lidyalılar parayı buldu,napolyon parayı buldu,çarşıyı satın alacak para bulunamadı........ |
<<Biz bütün güç odaklarına mesafeli , endüstriyelleşen futbol mantığına karşı son barikatız.>> yazıyı okumama hiç gerek yok, buna harcayacak vakti de lüks görüyorum, eminim yine arabesk lugatlar parçalamışlardır, sadece yukarıdaki cümle dikkatimi çekti, bunun açılımını herkes yapabilir ama ben açıkça dile getireyim: "Biz inönü stadının yıkılacağını düşündüğümüz için bırakma kararı aldık, çünkü olimpiyat satında sürünmeye niyetimiz yoktu, yeni yapılacak modern statta da bizim cebimize uygun yer yoktu, şimdi inönü'nün yıkılışı ertelendi, her zamanki yerimize bizim istediğimiz şartlarda dönebiliriz, endüstriyelleşen futbol mantığını hiçe sayarak, yani amiyane ifadeyle beleşe 130 desibele devam" bu kararı ilk aldığınızda doğru bir karar ama umarım beni yanıltırsınız ve geri dönemzsiniz demiştim, beni yine yanıltmadınız, artık amacınızı çok daha net betimleyebiliyorum... |
Bu sevdadan vazgeçersek Allah Belamızı versin. |
ÇaRŞı ulAn Söz bizde,beste bizde,yalan yok bizde, Mevzuda takmıyoruz geri vitese,kadıköyde,samiyende KRAL BİZİZ BU ALEMDE!!! http://besiktasforum.net/forum/avata...ine=1188466966 |
olması gerekeni yaptınız.hepimiz için hayırlısı.. |
İş Çarşıya gelince olması gerekeni yapmış oluyolar aynı şekilde başkanımız söz verip sözünden dönünce dönek oluyo bende bunu anlamadım valla... |
Hepsini cok sevsemde yinede bu geri donus fikrini onaylamiyorum. Bu is cocuk oyuncagi degil. Simdi diger kluplerin agzina malzeme olacagiz. Kabul edemiyorum. Kusura bakmasin kimse..... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:03 . |