![]() |
Bence bu sene herşeye rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum TeK AşK BeŞİKtAş |
Alıntı:
|
%100 olması dileğiyle... |
üf ya hiç ii başlayamadık 2 gol yedik bile inş. 2. yarıda goller atarızda ii olur inş. |
Alıntı:
|
gs yi de gorduk ts yide ikiside basit bir kirmizi kart sayesinda maci kazandilar fener desen onlarda cok kotuler biz bu sene hakem hatalari yasamazsak sampiyonuz futbolcularimizda cok formda |
Valla bizim şansımızın yanımızda olup olmayacağını özellikle 3. hafta avni akerdeki ts maçı gösterecek.O maçı kayıpsız atlatabilrsek kimse tutamaz bizi.BVen böyle düşünüyorum... |
geçen yıldan pek farkımızın olduğu görülmüyor. Yine aynı son dakika ve galibiyet. |
Bu takım defansı sağlam olursa, bu takımı kimse durduramaz.Zapotocny nin iyileşmesi ile birlikte o mevkide sorun yaşayacağımızı tahmin etmiyorum. |
Bence gs ile çekişiriz.Kabul edelim gs nin kadrosuda kaliteli ama teknik direktorleri kotü.Bu kadroya birde milan baros alındı diye duydum iyi güçlendiler.Bizim hucum hattımız bence hala gsden iyi defans hataları bıterse hıc zorlanmadan sampıyon oluruz.Diceksiniz ezukler nerde.Onlardan bı cacık olmaz :D sampıon bjk |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |