![]() |
Alıntı:
|
Sonunda ya git allahın cezası herif. |
niye aldın ki o zmn madem satcaktın almasaydın alala ama bir yöndende iyi oldu adamdan kurtulduk |
iide kesin gitmemişki.Teklifi kabul edicek büyük ihtimalle denilio |
yönetim gondermyee calısıyor ama o hala gitmek istemedıgınıı soyluyorr hadii hayırlısıı umarımm artık kesin bi çözüm olurr... |
Yine bir tazmınat.. Cok mutlu bır son oldu.. |
bu nasıl bir mutlu sondur anlamadım en uyuz olduğum sevmediğim eziklerin başkanı bile kezmanı gönderirken neler yaptı herkes gördü bizde olsa onuda bedava bırakırdık biz hem gönderiyoru z hemde üstüne para veriyoruz alırken verdiklerimizde cabası demirören giderken kulübe verdiklerini alacak ama attığı kazıklar beşiktaşa kalıcak |
yanlış üstüne yanlış yapıyor bu yönetim arkadaşlar.2003 yılından bu yana yaptıkları hataları anlamak mümkün değil , guinti 'yi , zago'yu , ahmet yıldırımı gonderip yerlerıne topçu transfer etmeye çalışmak ile başladı bu hatalar ve hala devam ediyor... |
ya bide demirören takıma verdiğim paraları geri alacam onlar çocuklarımın hakkı diyor... bu oyuncuya koyduğun para çocuklarının parası değil bizim aldığımız ürünlerin biletlerin parası yuh yani böyle transfer politikası mı olur.. kör adam alındığı nerede görülmüş ya |
ya gitsin de kaç para olursa olsun biz alıştık çöpe para atmaya |
Türkiye`de Saat: 18:24 . |