Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi

Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi (http://besiktasforum.net/forum/)
-   Futbol (http://besiktasforum.net/forum/futbol/)
-   -   Antalyaspor 2 - Beşiktaşımız 3 - Kartal küllerinden doğdu! (http://besiktasforum.net/forum/futbol/71759-antalyaspor-2-besiktasimiz-3-kartal-kullerinden/)

VeysTube 24-08-2008 22:43

Antalyaspor 2 - Beşiktaşımız 3 - Kartal küllerinden doğdu!
 
KARTAL'DAN MUCİZE DÖNÜŞ: 2-3
Bu maç uzun süre unutulmaz! Turkcell Süper Lig'de ilk haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Antalyaspor'u son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti. Antalya Atatürk Stadı'nda tribünleri dolduran futbolseverler mükemmel bir karşılaşmaya tanıklık ettiler. İlk yarısı Antalyaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada siyah-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu üç golle üç puanı aldı. Antalyaspor'un golleri 10. dakikada Bieniuk ve 36. dakikada Serge'den gelirken, Beşiktaş'ın golleri 78. dakikada Delgado ile 80 ve 90. dakikalarda Bobo'dan geldi.

Bobo'nun son dakikada attığı golle Beşiktaş sezona üç puan ile başlarken, Antalyaspor ilk maçından eli boş ayrıldı.

ANTALYASPOR ÇOK İSTEDİ, BULDU...
Ligin yeni ekibi Antalyaspor, beklentilerin aksine Beşiktaş karşısına atak bir futbol anlayışıyla çıktı. Beşiktaş kalesinde ilk dakikadan itibaren tehlikeler yaratan ev sahibi takım 10. dakikada aradığı golü savunma oyuncusu Bieniuk'la buldu. Uğur Kavuk'un sağ kanattan kullandığı kornere Beşiktaş savunması müdahale edemedi, Bieniuk top yere inmeden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0.

GÜZEL FUTBOLUNU GOLLE SÜSLEDİ...
Antalyaspor'un Beşiktaş karşısında en dikkat çeken isimlerinin başında Serge geldi. Fildişili oyuncu ilk gol gibi, yine kornerden gelen bir topta, Bobo ceza sahası içinde ıska geçince rahat pozisyonda topu ikinci kez Beşiktaş ağalarına gönderdi. Serge güzel futbolunu bu golle süslemiş oldu. 2-0.

KAPTAN TAKIMINI ATEŞLEDİ...
Beşiktaş'ın en iyi ismi olan Kaptan Delgado, Antalyaspor karşısında 78. dakikada attığı golle farkı 1'e indiren isim oldu. Antalyaspor savunmasından seken topu ceza sahası çizgisi üzerinde yerden sert bir vuruşla ağlara gönderdi. 2-1.

İKİ DAKİKA SONRA BOBO...
Beşiktaş'ın büyük baskısı golleri üst üste getirdi. 80. dakikada bu kez sahneye Bobo çıktı. Holosko'nun sağ kanattan yaptığı ortaya Bobo kafayı vurdu ve maça dengeyi getirdi. 2-2.

KADERİN OYUNU...
Beşiktaş'ın beraberliği sağlamasının ardından yeniden golü düşünen Antalyaspor, yeniden öne geçmek için Beşiktaş kalesine yüklenmeye başladığı dakikalarda kalesinde golü gördü. 90. dakikada Joseph'in sol çaprazdan şutu direkten döndü, direkten dönen top Beşiktaş kontra atağına dönüştü. Bobo ceza sahası önünde rakibini geçti, kaleci Ömer'i de geçen Bobo, topu boş ağlara gönderdi.

ANTALYA BOMBA GİBİ BAŞLADI...
Süper Lig'e kısa bir aradan sonra yeniden merhaba diyen Antalyaspor, Beşiktaş karşısında ortaya koyduğu futbolla herkesi şaşırttı. Kırmızı-beyazlılar maçın ilk düdüğüyle birlikte Beşiktaş kalesinde gol aramaya başladı. Henüz 50. saniyede Zimbabweli Joseph ile ev sahibi takım gole çok yaklaştı, Rüştü bu pozisyonda başarılıydı. Beşiktaş maçına çok iyi konsantre olan Antalyasporlu oyuncular 90 dakika boyunca çok koştu ve rakibinin rahat oyun kurmasına izin vermedi. Özellikle yabancı oyuncuları Serge, Joseph ve Zitouni mükemmele yakın bir maç çıkardı. Beşiktaş'ta ise öne çıkan isim kaptan Delgado'ydu. Kaptan takımını maça ortak edebilmek için çok çalıştı ancak bu çabaları mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Kartal'ın Slovak yıldızı Filip Holosko'da sağ kanatta etkisiz bir 90 dakika çıkardı. Beşiktaş ilk yarıda çok etkili bir futbol ortaya koymasa da Cisse, Delgodo ve Holosko ile girdiği pozisyonları da gole çeviremedi ve ilk yarı Antalyaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA TEK KALE MAÇ...
İlk yarıda atak bir futbol sergileyen Antalyaspor, bulduğu iki golün rahatlığıyla ikinci yarıda tamamen savunmasına çekildi. Yarı sahasından çıkmaya niyeti olmayan rakibi karşısında Beşiktaş maçı tek kaleye çevirdi. İkinci yarı baştan sona Beşiktaş'ın üstünlüğünde geçti. Rakip kaleyi adeta ablukaya alan Beşiktaş bulduğu gollerle karşılaşmadan üç puanı almasını bildi.

TELLO SOL BEK'TE OLMADI...
Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu futbolla alkış alan Tello, Antalyaspor karşısında sol bekte görev aldı. Şilili oyuncu, yeni yerinde çok sırıttı, Antalyaspor'un ilk yarıdaki tüm tehlikeli atakları bu bölgeden gelişti. Güçlü fiziğiyle Serge, Tello'yu maç boyunca çok zorladı.

DELGADO İPE DİZDİ, HOLOSKO KAÇIRDI...
Beşiktaş'ın en arzulu ismi olan Delgado, 29. dakikada mükemmel çalımlarla üç rakibini adeta ipe dizerek Antalyaspor ceza sahasına doğru yaklaştı. Şut atmak yerine sağ kanattan bindiren Holosko'nun önüne topu bıraktı. Holosko müsait pozisyonda topu üstten auta attı. Bu pozisyon Beşiktaş'ın ilk yarıda yakaladığı en tehlikeli pozisyondu.

SAĞLAM'IN HAMLELERİ...
Antalyaspor karşısında 2-0 geriye düşen takımını ayağa kaldırmak isteyen Ertuğrul Sağlam vakit kaybetmeden değişikliklere gitti. 37. dakikada genç Aydın'ın yerine bir başka genç oyuncusu Serdar Özkan'ın sahaya süren Sağlam, ikinci yarıya da Uğur İncemen Nobre değişikliğiyle başlayıp risk aldı.

DEMİRÖREN'E YABANCI MADDE YAĞDI...
Antalya Atatürk Stadı'nda, Beşiktaş'ın bulduğu ikinci golden sonra istenmeyen olaylar yaşandı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e Antalyaspor tribünlerinden yabancı maddeler yağdı. Demirören ve siyah-beyazlı yöneticiler bu olaylar sonrasında şeref tribünündeki yerlerini terketti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
1. dakikada sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında çaprazdan ceza sahasına giren Serge Pacome, pasını müsait pozisyondaki Ngewnya'ya çıkardı. Ngewnya, müsait pozisyonda topu yandan auta gönderdi.
3. dakikada ceza sahasına yapılan ortada kaleci Ömer'in yumrukla uzaklaştırdığı top kısa düştü. Topu önünde bulan Holosko'nun vuruşunda kaleci Ömer, topa sahip oldu.
10. dakikada Antalyaspor öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bieniuk, gelişine düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
15. dakikada Delgado'nun ara pasıyla ceza sahasına giren Holosko, topa vurmakta gecikince kaleci Ömer, zamanında kalesini terkederek yatarak topu kontrol etti.
29. dakikada çalımlarla ceza sahasına sokulan Delgado, sağ çaprazdan ceza sahasına giren Holosko'ya pasını verdi. Holosko'nun kaleci ile karşı karşıya vuruşunda top üstten auta gitti.
34. dakikada Serge Pacome'nin ceza sahası dışından sert şutunda top kaleci Rüştü'de kaldı.
36. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Uğur Kavuk'un sert şutunda kaleci Rüştü, topu son anda üstten kornere çeldi. Aynı dakika içerisinde gelişen Antalyaspor atağında Uğur Kavuk'un sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasında Bobo'nun ıskaladığı topu altıpas içerisinde önünde bulan Serge Pacome, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0

HANZADE_BJK 24-08-2008 22:46

beşiktaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ulannnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))

karakartalım seni seviyorum

DELLERLİ 24-08-2008 22:49

bazıları burdan akıl weriyodu bu sağlam nasıl oyuncu değiştiriyor böyle diye:D ama sonuç ortada

bjkdelgado 24-08-2008 22:53

ya abiler bu böyle ilk haftadan olcaksa böyle ben kalpten giderim HELAL OLSUN VALLA :D

HandaN 24-08-2008 22:53

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk haftasında 2-0 geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u Bobo (2) ve Delgado'nun golleriyle 3-2 mağlup etti.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN
Stat: Atatürk
Hakemler: Bünyamin Gezer, Satman Asım, Yusuf Öz
Antalyaspor: Ömer, Şenol, Dziewski, Bieniuk, Ali Zitouni, Ngewnya, Sedat, Abdullah, Serge Pacome, Volkan, Uğur
Beşiktaş: Rüştü, Ali Tandoğan, Sivok, Gökhan Zan, Tello, Aydın, Cisse, Uğur, Holosko, Delgado, Bobo



Siyah-beyazlılar, Antalyaspor'a karşı attıkları toplam 61 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 23 gol kaydedebildi.
Beşiktaş, Antalyaspor karşısında son 10 maçtır ligde yenilgi yüzü görmedi.
Hakem Bünyamin Gezer'in ilk düdüğüyle zorlu 90 dakika başladı. İki takıma da başarılar dileriz. Başlama vuruşu ev sahibi ekip Antalyaspor'un...
1. Dakika: Antalyaspor daha ilk dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanatta Sivok'tan sıyrılan Serge'nin sağdan içeri çevirdiği topta Joseph'in müsait pozisyonda yaptığı vuruş Rüştü'nün solundan az farkla dışarı gitti...
4. Dakika: Bu kez Beşiktaş gole çok yaklaştı. Orta alandan ceza sahasına yapılan ortada Delgado'yu geçen topu kaleci Ömer tokatladı. Dönen topa Tello vurdu. Ancak top Ömer'in kucaklarında kalıyor...
7. Dakika: Sol kanattan Aydın'la Başlayan Beşiktaş atağında Cisse topla buluştu. Bobo ile yaptığı ver-kaç sonrası ceza sahasına girdi. Vuruşunda top ağalara gitti. ancak öncesinde yan hakemin kalkan bayrağı var. Ofsayt...
10. Dakika: Antalyaspor golü buldu. Bieniuk attı 1-0 oldu...Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içine gelen ortada savunmadan ileri çıkan Bieniuk arka direkte vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi..
13. Dakika: Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklkaştı. Delgado'nun nefis ara pasında Holosko kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yerden vuruşunda top Ömer'de kalıyor. Yüklenmeye başladı siyah-beyazlılar..
16. Dakika: Beşiktaş uzun toplarla Antalyaspor kalesinde gol arıyor. Ancak Antalyaspor savunması Beşiktaş'ın golcülerine geçit vermiyor...
20. Dakika: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında orta alandan Delgado topu taşıdı...Sağındaki Cisse'ye bıraktı. Cisse'nin ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta top Ömer'de kaldı...
23. Dakika: Delgado'nun sağ kanattan ortasında ark direkte Aydın'dan önce savunma kafayı vurdu ve topu kormere gönderdi...
25. Dakika: Ali Tandoğan'ın ceza sahasına ortasında Holosko topu kafayla Delgado'ya indirmek istedi. Ancak son anda Antalyaspor araya girdi ve tehlikeyi önledi...Beşiktaş beraberlik golü için iyice yüklenmeye başladı...Ön alanda yoğun presi var siyah-beyazlıların...
28. Dakika: Beşiktaş inanılmaz bir golü kaçırdı..Delgado üç kişiyi nefis çalımlarla geçti. Ceza sahasına girmeden sağındaki Holosko'ya bıraktı. Holosko kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutunda top üstten dışarı gitti. Beşiktaş şimdiye kadar en net gol pozisyonundan yararlanamadı...
31. Dakika: Maçtaki ilk kart Bieniuk'a çıktı...Bieniuk, Delgado'ya yaptığı hareketten ötürü sarı kart gördü.
34. Dakika: Antalyaspor ikinci gole çok yaklaştı. Uğur'un yaklaşık 30 metreden kullandığı serbst vuruşta kaleci Rüştü son anda kornere çıkardı...
37. Dakika: Antalyaspor farkı ikiye çıkarttı...Serge'nin golü skoru 2-0'a getirdi.. Uğur'un sağ kanattan ortasında Bobo'nun ıskaladğı top Serge'nin önünde kaldı..Serge'nin sert vuruşuında top ikinci kez Beşiktaş ağlarıyla buluştu...
38. Dakika: Ertuğrul Sağlam'ın oyuna ilk hamlesi geldi. Aydın Karabulut kenara alınıyor. Serdar Özkan şimdi oyunda...
42. Dakika: Antalyasporlu taraftarlar ikinci golden sonra adeta coşmuş durumdalar..
45. Dakika: İlk yarıya 3 dakikalık oynanmayan süre eklendi...
45+1. Dakika: Serdar Özkan sol kanattan ortasında ceza sahasında Delgado vurdu kafayı. Ancak top Ömer'in kucaklarında kaldı...
45+3. Dakika: Ve ilk yarının son düdüğü çaldı. Antalyaspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı...
İKİNCİ YARI
İkinci yarı başladı. Beşiktaş ikinci yarıya değişikilikle başladı. Uğur İnceman kenara alındı. Nobre şimdi oyunda. Risk alıyor Ertuğrul Sağlam..
48. Dakika: İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Beşiktaş. Serdar Özkan'ın soldan ortasında Nobre vurdu kafayı..Top savunmadan geri geldi. Atağın devamında bu kez Bobo ortaladı. Ancak Bünyamin gezer nobre'nin ceza sahası içinde faul yaptığını işaret ediyor...
50. Dakika: Antalyaspor'da Ali Zitouni, Bobo'ya yaptığı hareket sonrası sarı kartı gördü...
53. Dakika: Tello'un sağdan kullandığı serbst vuruşuta ön direkte Cisse'de önce Joseph topu kornere gönderdi...
55. Dakika: Serdar Özkan sağ kanattan nefis çalımlarla ceza sahasına girdi. İçeriği çevirdiği top yan ağlarda kalıyor...Beşiktaş adım adım geliyor Antalyaspor kalesine...
57. Dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında Nobre vurdu kafayı. Ömer çok kritik bir müdaheleyle topu kornere gönderdi.... Bu arada Antalyaspor bir değişiklik var...Volkan çıktı, Vahap oyunda...
60. Dakika: Beşiktaş'ın kalye yaklaşık 6 metreden kullandığı çift vuruşta Delgado Bobo'ya bıraktı. bobo'nunvuruşunda top savunmadan geri geldi...Bu arada Serge çift vuruş sırasında barajı bozduğu için sarı kartı gördü...
63. Dakika: Antalyaspor üçüncü gole çok yaklaştı... Savunmada Gökhan Zan'ın büyük hatası sonrası Serge bir anda Rüştü'yle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Rüştü mutlak golü önlüyor....
66. Dakika: Ceza sahası çizgisi üzerinde Holosko toplabuluştu. Bekletmeden Cisse'ye bıraktı. Cisse de tek topla sağ çaprazdaki Nobre'yi gördü. Nobre'nin çaprazdan sert şutunda top yandan dışarı gidiyor...
70. Dakika: Delgado yaklşık 25 metreden kaleyi denedi. Ancak top Ömer'in kontrolünde dışarı gitti...Bu arada Antalyaspor'da oyuncu değişikliği var. Serge oyuna devam edemiyor...Onun yerine Straka oyunda..
73. Dakika: Serdar Özkan'ın soldan ortasında ceza sahasında Nobre'nin kafa vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti...
78. Dakika: Beşiktaş farkı bire indirdi. Delgado attı 2-1 oldu... Tello'nun soldan ortasında top ceza alanında sıkıştı, defanstan seken topa Delgado çok güzel vurdu... Top Ömer'in solundan ağlarla buluştu.
80. Dakika: Bu kez Bobo çıktı sahneye..Skor şimdi 2-2..Beşiktaş adeta gol olup yağıyor Antalya'da...Holosko'nun sağdan ortasında Nobre'yi geçen topa Bobo ayak koydu ve topu ağlara yolladı...
84. Dakika: Beşiktaş'ta bir oyuncu değişikliği var. Bu akşamın etkisiz isimlerinden Holosko kenara alındı. Serdar Kurtuluş oyunda...
90. Dakika: Beşiktaş inanılmazı başarıyor..Skor şimdi 3-2 ...Bobo attı 3-2 oldu...
90. Dakika: Karşılaşmaya 5 dakikalık uzatma eklendi...
90+3.Dakika: Beşikta tüm hatlarıyla kendi yarı alanında...Beraberlik için yükleniyor Antalyaspor...

ysn_t 24-08-2008 22:56

su macı kazandık ya oldum oldum dırıldım ılk yarı sonunda buraya kızma mesajımı yazdıydım hala onun arkasındayım ama

holoskoandmertnobre 24-08-2008 22:57

ya hiç umut yoktu ama estirdi bobo :):):)

decadence 24-08-2008 22:57

ilk maçtan destan yazılmaz ki..iyi bir ders oldu antalya seyircisine.siz siz olun bir dev uyuyorsa uyandırmayın.
bi de sevmeyiz ama başkana yapılanlara da en güzel cevap oldu.lig tv yine oralı olmadı,başkana olayları geçiştirdi

kartalim_ 24-08-2008 22:57

Mucize...Başka bir şey denemez buna, gerçi biz bunu hep yapıyoruz ama, böylesine bir sıcak havada, 2-0 geriye düşüp de son 15 dk'da 3 gol atmak herkesin yapabileceği bir iş değil, helede bu futbolla bunu becerebiliyorsak gerçekten helal olsun bize..:)..Bu maçtan çıkarılacak çok dersler var, bunları Ertuğlul hocanın çıakrtması lazım, yoksa işimiz zor, her maç böyle gitmez, bu sene yine başımızda saç kalmayacak anlaşılan, her zamanki gibi tabii..:)..Ama kötü de oynasak, 3 puan almasını bildik, bunun için mutluyum...Sezona iyi başladık, devamı gelir umarım...

maşide 24-08-2008 23:00

sonuna kadar BEŞİKTAŞ TEK AŞK TEK GERÇEK ne diyim kii uzun zamandır böle sevinç yaşamamışdımm ama yine de şans her zaman kapıyı böleee ısraarla çalmas dikkkatt


Türkiye`de Saat: 18:08 .

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580