![]() |
arkadaşlar bugün oynanacak trabzon maçının hemen ardından değerlendirme yapılacaktır iyi forumlar |
arkadaşlar uygulamamız yapılmıştır |
arkadaşlar metalist maçının değerlendirmesi yapılmıştır iyi forumlar |
metalısk macının adamı bence dıreklerdır!! |
ya her oyuncunun farkı ozellıgı var secım yapamayızkı |
arkadaşlar bugün oynayacağımız anteep maçının hemen ardınhdan değerlendirmemiz yapılacaktır iyi forumlar |
ante4p maçı değerlendirilmiştir arkadaşlar |
yahu bu degerlendirme nerde ben anlayamadim birsey biz oyunculara oy vermeyecekmiyiz kim degerlendiriyor bunu :) bence bu macin adami nobredir super oynadi |
abicim aşşağıda kurallar var onlara göre değerlendirme oluyor her maç sonunda yapılıyo :) |
nerde yapılıyo bu oylama ve nerde geen haftaların sonuçları :) ?? |
ZAPO VE SİVOK Olsun 10 milyon € borcumuz olsun |
abi buraya her hafta değerlendirme yapılıyo kim kaç puan almışsa kendi puanının üstüne yazılıyo |
arkadaşlar istyanbul maçı değerlendirilmiştir |
Bizim en iyi oyuncumuzu bilmem de, maçın oyuncusu Bülent Yıldırım'dı... |
zapo tek kelimeyle süper |
Bu maçta Zapo döküldü... |
oyuncularımızın hepssi iyi ama böle dersek daha iyi oynayanlara haksızlık yapmış olurus |
Alıntı:
|
Tamam dediğine katılıyorum ama Zapo geçen maçlardaki gibi değildi, bireysel hatalarda yaptı...Yine de en sağlam oyuncumuz tabii, orası ayrı...Umarım Sivok'un ciddi bir şeyi yoktur, iyileşir hemen...İyileşmezse de Toraman oynasın yerine deidğin gibi, G.Zan forma yüzü görmesin bi daha!!! |
metalist maçının değerlendirmesi yapılmıştır :( |
hacettepe maçının değerlendirmesi yapılmıştır arkadaşlar iyi forumlar |
gençlerbirliği maçı değerlendirmesi yapılmıştır arkadaşlar |
tabikide bobo |
arkadaşlar sivas maçının değerlendirmesi yapılmıştır |
bobo |
tartısılmaz bobo |
siwok.. |
Tello dan ve Deolgado dan çok şeyler bekliyorum + Holosko da yerinde oynacakl ve artık bol goller bizi bekliyor |
Sivok+Holosko |
kardeş bu puan sıstemını kendı kafandanmı yapıyosun hem ordakı puanların toplamı 15 se zapoya 15 vermıssın hakketmedı demıyorum ama ordaa gol yemeyen savunmaa 1 puan yazmıssın o nasıl oluyo merak ettım |
sivok&bobo |
Alıntı:
|
bobo |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
arkadaşlar antalya zaferimizin istatistikleride tabloya yansıtılmıştır oyuncularımızı tebrik ederiz |
kesinlikle zapo |
arkadaşlar kocaeli'yi darma dağan ettiğimiz maçın istatistikleri tabloya yansıtılmıştır |
Türkiye`de Saat: 08:13 . |