![]() |
Bu haberi okuyunca ve resimleri görünce gerçekten tüylerim ürperdi... Yuh diyorum yaaaa, yazıklar olsun yazıklaaarrrrr.... Ne diyeyim, nasıl bir tepki göstereyim, nasıl bir söz söyleyim hiç bilmiyorum.. Bunu yapanın, yapanlarııııınnnnnnnnn, yaptıranlarınnnn .................... |
Skandall.Tam bir rezalett |
yuhhh beee... |
yok artık yne yuuhh beee |
bugun bende okuyunca çok kötü oldum yaaa...insanlık dışı.... |
Geri zekalılar. |
Arda ya helal olsun :) |
böyle bir sey varsa yazıklar olsun be ne diyim |
Yazıklar olsun bee.Allah kimseyi o durumlara düşürmesin.Özürlü olan aslında o müdahaleyi yapan kişiler. |
bravo arda sana.... |
Arda'yı davranışı için tebrik etmemek elde değil... Engelli insanlara karşı toplum olarak o kadar çok duyarsız ve ilgisiziz ki bunu yapan özürlüye birşey diyemiyorum... |
helal olsn ardaya o kadar güsel top oynuo adma şımarma yok helal olsn arda sana |
|
Yazıklar Olsun Sizin Gibi İş(!) Yapanlara... Helal Olsun Arda! |
Ardaya gerçekten helal olsun !! :) tambi rezalet..! :mad: |
ya bu güvenlikçilerin bazıları kişisel sorunları yüzünden acısını başkalrından çıkartmak istiyor bazen ama burada haddini fazlaca aşmış buna birinin insanlık dersi vermesi gerekir arda her insanın yapacağı bir tepkiyi gösterek görevini yapmış helal olsun ona |
yapılacak basit . yapanların 2 ayağını kıracaksın . aynı duruma getireceksin . sandalyeden atacaksın . tekmeleyeceksin . tamamen rezillik . |
Hy Allahım bu ne rezillik yha (üff çok kötü oldum)ardayada helal olsun yhani |
bu olayyy inönüde olsaydıı 1 hfta medyanın aqzından düşmezdii.... tamm bi rezalet helalll olsn ardayaa |
insanlık dışı ... |
ardaya helal olsun ama ozurlude olsa onlarda aramizdandir ozurlu diye sahaya girme hakki yoktur bunuda unutlayalim guvenlik guclerinin mudahalesinide tabiki ayipliyorum malesef bizim insanimiza bi mevki verdimmi sonu boyle oluyor insanligida unutuyorlar sadece ozurlulere degil kimseye boyle davranilmaz |
vaayy ardaya bak helal be vay ardam vay, Görevliler adammı ayırıyo önlerine çıkana dalıyolar ne büyük bi terbiyesizlik insanlık dışı ama hakkaten ardayada helal olsun görevini yapmış |
yapanların tiplerine bakmanız yeterli... Arda zaten delikanlı cocuk.. Ondan beklenen hareket!! |
bencede yuh |
helal olsun Arda'ya sevdiğim bi futbolcudur... |
Ayıp yaa... Helal olsun Ardayada. |
o taraftar değil güvenlik görevlileri engelliymiş zihinsel engelli. rezalet ya. helal olsun arda ya |
YEMİN EDİYORUM BU İNSANLARIN AYAKLARINI KIRACAKSIN SONRA SÜRÜYECEKSİN BAKALIM NASIL OLYOR YAZIK BE İNSANLIKTAN NASİP ALMAMIŞ İNSANLAR SİZİ ARDAYIDA TEBRİK EDİYORUM HELAL OLSUN MÜDALE ETMİŞ BU KENDİNİ Bİ ŞEY SANAN ŞAHISLARA |
bunların gerçekten zekası olmadığına inanıyorum ******** köpekler |
Türkiye`de Saat: 13:23 . |