![]() |
okumam okuduguma da ıtıbar etmem |
Evet katılıyorum fotomaç kadar üçkağıtçı bi gazete olamaz.Bende yanılmıyorsam Mayıs ayında fotomaçta bir haber okumuştum.Üst başlık olarak ''Beşiktaş Deco için 11 milyon Euro yu gözden çıkardı'' yazıyordu.Hemen çaprazında da küçük kutucukta'' Beşiktaş Deco nun fiyatını pahalı buldu ve 7-8 milyon Euro' ya çekmeye çalışıyor'' yazıyordu.Bunları yazmaya gerek yok zaten fotomaç kendini kanıtlamış bir gazete almaya gerenk yok:):) |
Fanatik okuyorum hep at yarısı satfasıda iyi :) o yüzden |
gereksiz polemik yapma arkadasim |
Leman bulamazsam gazetelerin,spor sayfalarını açıp okuyorum. |
Zaten elimi sürmüyorum o tipte gazetelere hele fotomaça hiç mi hiç... |
yoksa alan var mı yaa ? |
gereksiz bir konu yıllardır yanlı medyayı okuma okutma izle izletme demekten bıktık , sen bu konuyu buraya taşıyınca istemeden de olsa bilgimiz oluyor adamlar yine amaçlarına ulaşıyor ilgilenmiyoruz açarsın tff nin sitesine bakarsın |
fotomac ın yaptığı tavrı bir beşiktaşlı taraftarı olarak hiçbir zaman fotomac gazetesi almayacam.tv de ise ve goool dan başka bir spor programını izlemiyorum tavsiye ederim ve goool programını izleyin.antakyadan bütün beşiktaşlı taraftarlarına saygı sevgiler dilerim. |
gereksiz seyler bunlar sezon sonu birinci sirada bitirelim bakalim o zaman nereye koyacaklar ya seve seve ya biliyonuz |
Türkiye`de Saat: 16:44 . |