![]() |
Bobo: Sözümü tuttum Bobo, "Sezona golle başlangıç yapacağım" sözünü yerine getirmenin huzuru içinde http://www.kartalhaber.com/resims/ha...k_13011285.jpg Antalya'da 2 gol atan Bobo, Beşiktaş'tan ayrılmasının gündemde olduğu dönemde verdiği "Kalıyorum ve sezona golle başlangıç yapacağım" sözünü yerine getirmenin huzuru içinde. Kolay değildi Bobo'nun durumu! Brezilyalı futbolcunun, sezon öncesinde uzunca bir süre takımdan ayrılacağı görüşü gündemi işgal etmiş, bu da konsantrasyon kaybına neden olmuştu. Ama o dönemde Fanatik aracılığıyla Siyah-Beyazlılar'a seslenen Bobo, "Ne İngiltere ne başka bir ülke... Benim açımdan transfer bitmiştir. Bu dakikadan itibaren sadece Beşiktaş'ı düşünüyorum ve sezonun ilk maçında Antalya'ya golümü atacağım" sözünü vermişti. Şimdi Sambacı, sözünü tutmanın huzuru içinde... Ne maç oldu ama... İlk maçta gol atmasının önemli olduğunun altını çizen golcü futbolcu, "Ama şu da bir gerçek ki, ben sadece gol atacağıma inanıyordum. 2-0 geriye düşüp, son anlarda kazanacağımız aklımın ucundan bile geçmemişti. Çok ilginç bir 90 dakika oldu. Eğer lige kayıpla başlasaydık, bu bizim adımıza büyük sıkıntı ve moral bozukluğu yaratırdı. Ama özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzla ve skoru da lehimize çevirerek morallendik. Artık önümüze daha güvenle bakabileceğiz" görüşünü dile getirdi. |
bobo bu takıma her zmn lazı bı adam .. tesekkurler bobo |
Daha yapacağın çok iş var Bobocum. Sözünü tuttun ama sözümü tuttum diyip kenara çekilmekle olmaz. |
bobo-rüştü-delgado olmasa şampiyonluğu daha baştan kaybedicektik |
bobo sakın aklını karıştırma sen bize lazımsın elalem barosları alıyor birde senın psikolojinle uğraşmayalım adam gibi çık böyle topunu oynamaya devam et |
askiiimmmmm böle dewammmhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
Bobo'nun kesinlikle Nobre ile yan yana oynaması lazım..Antalya maçında ilk yarı ileride çok yalnız kaldı 2. yarı Nobre girince 2 gol attı..Boşverin siz alemin transferlerini, ne yaparlarsa yapsınlar..Bobo'yu geldiğinde kim tanıyordu, şimdi Brezilya milli takımına bile çağırıldı.Hadi be Bobo sana çok güveniyoruz atacağın gollerle bibi şampiyon yapacaksın. |
inşallah böyle devam edersin bobo. |
bobo nobreyle birlikte oynadığı sürece bu sezon gol kralı olur.ama tek forvette oynarsa işi çok zor. bobooooo babasııııııın......... |
bobo is the best fuck of the rest !!! |
Maşallah Maşallah:)devamı gelir İnşallah. |
heLaL saNa ßoßooo....DevaMını bekLiyoruZ...!! |
Alıntı:
katılıyorum |
Bobo'nun formayı öptüğü resim varsa elinizde koyabilir misiniz? |
|
boboyu seneye elimizde tutmalıyız . çok büyük yıldız . Sahneye hep habersiz çıkıyor kereta :D |
Alıntı:
Seviyoruz onu...... |
Alıntı:
Allah onu Beşiktaşımızdan eksik etmesin:) |
Durmak yok gollere devam :D:D:D |
Aslında hiç gözükmemişti sahada, bunda tek forvet oynamasının da etkisi vardı tabii, yalnız kalıyordu çok...Aydın, Holosko falanda gününde olmayınca o da etkilendi tabii bundan...Ama en kritik anda çıktı sahneye, 3 golde de imzası vardı; ilk golde pozisyonu hazırlayan Bobo'ydu, son dakkalarda attığı iki golde ona yakışır gollerdi, tam bi golcü işte...Attığı 2 golle formasını da garantiledi belkide, kesik yiyebilirdi çünkü bi dahaki maçta, şimdi zor açıkçası kesilmesi...Gol krallığınada göz kırptı ayrıca, inş. olacak bu sene... |
bobo mu? baba mı?:D hep böyle ol bobo teşekkürler |
gol krallıgına aday olarakk görüyoruzz senii...bu söz bütün maclar için olsunn bobo bizdee her mactaaa boooboooo veeee gooooolllllll diye bagıralımm dimi ama:) |
devamını beklıyoruz bobo senden ...ayağına sağlık ,umarım gol gol kralı sen olursun beşiktaşımızda şampiyonolur bu sene. |
hep böyle devam et gollerine sezon sonu bizi hem şampiyon yap hemde gol kralı oll senden iyisi olmas falla |
Tuttun Bobo tuttun simd diger sözde ŞAmpiyonlukda .... Türkiyenin en iyi forveti bence Bobo |
bobonun butun attigi golleri arsive almak lazim |
bobo sozumu tuttum diyip kenara cekilme bakalim 2 aydir basbas bagiriyorum burda icime doguyor bobo bu sezon 25 golun ustunde atacak ve kral olacak diye yuzumu kara cikarma gollere devam kaldi en az 24 at bobom at cok babasin :) |
En büyük beklentimiz Bobo.Çok geldi gitti yalanı duyduk ama kaldı. |
devamını bekliyoruz:;):) |
Türkiye`de Saat: 15:22 . |