![]() |
en sevdıgınız beste hangısı ? o kadar cok bestemız varkı hepsı bırbırınden guzel ..ama benım en sevdıgım beste dun gece sevgılım aradı bırdenn ayrılalım dedı hayır yok senden besıktası daha cok svedın bnden bıttı gııtı dersın soran olursa uzgunum sevgılım anlasamadık bjk askı paylasamadık ıste boyle bırsey besıktaslılık deplasmanda( ınonu) dersın soran olursa |
sız hangı besteyı daha cok sevıyorsunuz |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı... Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsada Sevenleri kimse ayıramaz ki... |
Dat tiri dat dat dat tiri dat daa dat .... :D Marş olarak kabul görülürse tabi ki ... |
(çok harikasın bir numarasın........) bursalılara :D hopluyor bursa :D |
seni düşündüm dün akşam yine kafam güzeldi içmiştim yine bir de kendimi düşündüm sonra ölesim geldi senin uğrunaaa hani dolma bahçede gezerken hani fenerbahçeye koyarken hani bir pınar başı çekerken işte öyle birşey bide bursa için yapılan beşiktaşım Sever! acımazz bestesi |
Alıntı:
hepsi çok güzel ama 100.YıL marşımız bi başka |
çok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi KARTAL..... |
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin hersey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgecersek allah belamızı versin Ve birde dün gece sevgilim aradı birden .... |
paramiz mi var :) birde haydi hisset |
oleyy oleyyy oleyyyy beşiktaşım oleyyyy oleyyy koy trabzona koy cimbomboma koy şu gö......ren kanaryaya inşallah :D |
soz bız de beste bızde taklıt yok bzde mevzuda takmıyoruz gerı vıtese samıyende kadıkoyde kral bızız bu alemdeeeeee |
Saldir Besiktasiim oooooooooooooooley Saldir Besiktasim oooooooooooooooley Gecen sezon inonudeki Gs maçinda çok guzel olmustu .... |
burası beşiktas alayına gider ugrasma bizimle g..oğlanı fener bu hayat dedığin elbet bir gn biter ugrasa bizimle g..oğlanı fener ************************ oooo bir manitam olsa saçları sarı olsa fenerbahcelı olsa bır koysam kartal olsaaa :D:D ------------------------------------------ |
ck seviyoruz deli gibi bide tabiki dunyayi hayran birakan liverpol macinda yaptigimiz sov beste olarak gorunuyormu bilmiyorum ve tabiki 100. yil marsimiz |
bütün bestelerimiz güzelde benim için en güzeli..... beşiktaşsın sen bizim canımız siyahla beyaz akar kanımız seviyoruz seni canı gönülden beşiktaşsın sen bizim canımız |
gundogdu .. |
kartal goll goolll :D bobo bobo bobo feneri delgado :D selçuk dereli senin anan nereli :D ezikler utanın utanın ez,kler :D |
sen vardın hiçbirisi yokken Beşiktaş'ım çok yaşa sen... senin için güneşi ,dünyayı ayı esir alırım ben... |
musalla taşı çok güzel. mustafa denizli pek hoşlanmasa da bence bir numara |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bugün benim dogum günüm Hem siyah hem beyazim 21 numarali Pascalin Fenere koydugu yastayim. Bi de su var :-) Holosko vurdumu cok kötü gömer Ama bu g.. oglanlari siyahi sever Pascali cagiralim istersen fener Zar tutmadan oynayacak söz bu sefer Bunlari severek söylerim. Ben yazdim bunlari. Zaten kötü bi beste ya da sözümüz yok. Sanki kapalida bi denetleme kurulu var önce onlar aralarinda herhalde eleme yapiyolar kötü bi beste cikmiyo disari. Bir de sanki kapali da leptop la bi eleman oturuyo bi olay olunca hemen karistiriyi leptopu arsivden ya da hic söylenmemislerden bi beste buluyor. Bizim taraftar inanilmaz ya valla. Spontan yazilan bi sürü beste var, mac oynanirken kapali söz yazip, beste yapiyor. Stada geldim tribünler dolmus Kartal Fenere koymus 15. dakikada nasil koydu Madida Ulan ibne kanarya buna bayilirim mesela. |
efsane yazdın tarihe beşiktaş aşık oldum renklerine beşiktaş ölüm olsa, dönemeyiz bu yoldan canım feda olsun sana beşiktaş hepsini çok svyrm ama |
kapalının çok hızlı temposuyla "burası BEŞİKTAŞ alayına gider ..." (ezik maçında seramonide söylüyoruz hele ki tüm stad susmuşken ezikler afallıyo tabi istiklal marşından sonra herkes bitti zannederken bir daha yükleniyoruzz işte orda kopuyoruz süpeeerrr) |
gündoğdu ve kalbimizde bir aşk sensin beşiktaş ayrıca Holosko vurdumu cok kötü gömer Ama bu g.. oglanlari siyahi sever Pascali cagiralim istersen fener Zar tutmadan oynayacak söz bu sefer bunun melodisini söyleyebilirmisiniz ??? |
ben hepsini cok seviyorum ..... |
şampiyon olacağız beşiktaşım bu sene .... son zamanlarda en favorim bu :) |
Alıntı:
|
Gündoğdu süperr Gün doğdu hep uyandık statlara dayandık(x2) Beşiktaşın uğrunada bayraklara dolandık(x2) Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi(x2) Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi(x2) İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız(x2) Övünmek gibi olmasın biz karakartallıyız(x2) Kaaara(alkış) kartal(alkış) Kaaara(alkış) kartal(alkış) |
Ne bir hevess...ne bir tutku... |
Alıntı:
kapalı o cok farklı kardes oradakı ortam hava farklı anına bESTE yapılıyorrr anında bır soz cıkıyor oranın bır farklı havası oraya gelen herkesss bırden saır oluyorr |
hadi hisset marşını çok seviyorum |
yagmurlu bir gün.. :) |
elbet bir gün öleceğiz beşiktaaaaaaaaaaaaş |
hepsii süpper ama favorim ; yağmurlu bir günde rastladım sana, üstünde çubuklu formalar vardı. bir anda tutuldum aşık oldum ben, hayatın anlamı siyah-beyazdı. ölümle yaşamı, ayıran çizgi, siyahla beyazı ayıramaz ki. stadın her yanı loca olsa da, sevenleri hiç kimse ayıramaz ki |
Türkiye`de Saat: 14:15 . |