![]() |
bi de inceman-zapo-kurtuluş-tello takımın ağır toplarıydı bu maç bunlara artı olarak sezon için delgado-holosko eklenir. zayıf halkalar ise sivok-cisse |
serdar özkan-nobre-aydın-toramanın da ii katkısı olur. benim gözlemlerim bunlar |
Mükemmel oynadık..Demekki defansa Zapotocny ve Sivok ikilisi oynayınca ne kadar farkediyor.Bobo yine helal olsun sana diyorum serdar özkana yaptığın asisr gerçekten muhteşemdi.%100 lük golleri kaçırmasak bu maç iddia ediyorum 10-0 biterdi.Bu sene iyi yoldayız.Tekrardan tebrikler Beşiktaşım... |
Yalnız şunu demeden geçemeyecem.Sayın Ertuğrul hoca beden Holosko'yu sağ çizgiye hapsetmekten vazgeçmiyor..Serbest oynasın takım her maçını elini kolunu sallaya sallaya kazanır. |
Alıntı:
|
bu macın adamı bana gore bobo mukemmel oynadı cok kostu gol attı ve attırdı. inşallah bundan sonrakı maclarda da boyle oynar ayrca ben zapatocny begendım sıvok yerıne banko oynuyacak adam zapodur defansın ortasına i.toraman ve zapo cok ıı olur |
Bobo yu en çok eleştiren ve tek forvet oynayacaksak bu kesinlikle Nobredir diyen bendim.. Fakat bugün Bobo gerçekten çok iyiydi. Bi kaç pozisyonda ağır kaldı bunun nedenide çabuk karar verememesi onun dışında gerçekten muhteşem bi performans sergiledi. İlk maç sonrası bu maçın normal zeminde çok farklı olacağını söylemiştik nitekim öylede oldu. Güzel futbol güzel tribünler ve güzel skor daha ne olsun :D |
valla ben daha macin tamamini izleyemedim ama gorunen ilk izlenimlerim bobonun macin adami oldugunu gosteriyor ozetlere gore yani tamamini izleyince yeniden yorum yapacagim ama burda antalya macindan sonra bugunde 2. yarinin 75 inden sonra yaptigimiz tempoya deginmek istiyorum bence bu takimda harika bir kondisyon var ben oyle anliyorum su iki mactan |
Alıntı:
Rüştü Serdar Kurtuluş Zapo Toraman Tello (Emre Özkan) Cisse (Sivok) İnceman Holosko Delgado Serdar Özkan (Tello-Aydın) BOBOBOBOBO Kırmızılar banko adamlar. 4-4-2 de oynayabilirz holoskodan daha çok faydalanmak için. Ama bence o zaman Cisse kızağa çekilmeli inceman değil. Nobre-Batu-Aydın-Seric-Sivok-Emre Özkan'da bu takımın sağlam yedekleri. Ki insanın bu adamlara yedek demeye bile dili warmıyo:rock::rock: |
Formalar da çok yakışmış oyunculara.. Çok olgun gösteriyor..Son yılların en esaslı forması :D |
Türkiye`de Saat: 08:31 . |