![]() |
Zapotocny-Sivok İkilisi Sizce Nasıldı? Arkadaşlar ben hazırlık maçlarında hiç bir maçımızı kaçırmadım.Oturan kadromuzda özellikle defansımaza bakmaya önem verdim.Ertuğrul Hoca,her maçta Sivok-Zapotocny ikilisini savunma göbeğinde değerlendirdi. O zaman Zapo oldukça iyi Sivok ise yavaş yavaş forum tutuyordu. Siroki Maçında ise, bence ikisi de gayet iyi anlaştılar. Maç oynadıkça daha iyi kesinlikle olacaktır. Sizce Sivok-Zapo ikilisi ile 100.yıldaki Ronaldo-Zago ikilisini bulduk diyebilir miyiz? |
gökhan zandan ii olduğu kesin.Ama bu maçta çokk büyük hatalar yapmadılar.ii maç çıkardılar.Bu kadroyla 2-3 maç daha izlersek daha net anlaşılır herşey. |
çok korkak oynadılar bence,ileriye nerdeyse uzun pas atmadılar.aralarında paslaştılar ya da rüştü ye döndüler |
olumsuz . bu kadar kolay takıma karşı oynamamıza rağmen . basitin basiti hatalar yaptık .zapo tamamda sivok bu sene kesin gönderilir . zapo adama basıyor sivokta aynı adama gidince boşta bir adam kaldı , uyumsuzluğun bir örneği . ne biliyim sıradan bir oyuncu gibi geldi bana . neyse ileride düzeltir inşallah ama sanmıyorum . |
Gökhandan kat kat iyiydi hatasız oynadı diyebilirz iyi anlasdılar da ama ligde bu kadar yabancıyla oynayamayız sahada 7 yabancı vardı Delgado- Bobo- Tello -Holosko- zapo- sivok- Cisse bunlardan hangsini kesicek bilemiyorum ama sivok - zapo uyumu iyiydi |
bence iyi bir ikili oluşturacaklar...Hem beraber oynamış olduklarını da düşünecek olursak gayet yararlı olacaktır ... Zago-Ronaldo olur mu bunu söylemek zor şimdiden ama iyi birer ikili olacakları kesin... |
Bu maç asla ölçü değil, rakibin forveti bile yok doğru dürüst, şimdi ne söylesek yalan olur...Ama ben bu ikili üzerinde ısrar edilmesinden yanayım, bi Ronaldo-Zago ikilisi doğabilir belki bunlardan...O ışık var bence...Ama bu ikisinin oynayabilmesi için ileriden birinin yedeğe çekilmesi gerekecek, asıl sorun bu... Formda bir Bobo'yu yedek bırakmak olmaz, takımın her şeyi durumunda, yaa Holosko ya da Cisse çekilir muhtemelen, açıkçası Ertuğlul hoca Holosko'yu sağ kanatta oynatmaya devam edecekse yedeğe çekilmesini isterim Holosko'nun... |
elimizdeki en iyi ikili,faydalı oynuyorlar,bugünkü maç ölçü değil elbette,küçük hatalar da yapmadılar değil ama daha iyi olacaklardır |
zago ve ronaldonun kramponlarını temizlesin bunlar..ilk maçtan konuşmak belki doğru diil ama bu maça göre konuşursak eer bence 5 milyon euro etcek adamlar deiller toraman ve gökhan bunlardan çok daha kaliteli adamlar..sivok yine biraz iyi ama zapo iyi deil bitane pas da olumlu olsun be kardeşim böle basit bi takıma bile bu kadar pozisyon veren defans güçlü takiplerde folloş olur..sene sonu ertuğrul sivok zapo sinan kolkola giderler bnce olan yine bizim 10 milyon euroya oldu elalem adam gibi topçu alırken biz çöpçü alırsak böle olur...vizyon meselesi biri 5 milyona meira dieri zapo alıyosa ben şaşırıyorum paraları cebe atıyo sinan engin heralde yoksa bu kadar olmaz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:26 . |