![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zago ve ronaldo geçmişte kaldı arkadaşlar boşverin tartışmayı...Bu ikili için bişeyler söylemek için çok erken çünkü rakip zayıftı ama iyi oldukları belli sivok topla ii çıkıyo bence zapo ayağında topu tutmuyo hemen sağına soluna orta ya topu hemen atıyo ben bunları şahsen ibo - zan varken göremedim bunlar tou deansdan ayağından hemen çıkarınca bizde atağa hızlı çıkıyoruz bunları görüpde yazmamak ayıp olur..Ama rakip çok zayıf onunuda hatırlatmakta fayda var çok iyiler veya çok kötüler veya biri iyi biri kötü die yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum |
pascalnouma21 kardeşimizin gözü yükseklerde,her yorumunu takip ediyorum.Her oyuncuya verilecek bir cevabı var mübarek. Bu adamlara iyi dersen bir gün o zaman görüşürüz seninle ... |
zapo hazırlık maçlarının en iyilerindendi.bence kesin olarak herzaman ilk onbir oyuncunun içinde olmalı. |
bence çok iyi ikili |
ibrahim toraman ve gökhan zanın yaptığı topu ileri şişirmek sizce bir oyun kurma şeklimidir? defans oyuncusunun yapması gereken topu oyuna düzgün sokmaktır.zapo da sivok da fena değiller bu konuda.gökhan zan ibrahim toraman ikilisinden daha iyiler belki zamanla daha iyi olurlar.ayrıca zago ronaldo diye bir ikili yoktur.o sene 3 lü defans oynanmıştır.ahmet yıldırımda işin içine katılmalıdır.ronaldo zago ikilisi 2003-2004 sezonu başında hazırlık maçında denenmiştir 4 lü defansta basel den 5 yenilmiştir hatırlatmak isterim... |
Alıntı:
|
bence ıyılerdı basıt hatalar tabı kı oldu ama en buyuk futbolcuda yerı gelır basıt hata yapar,bencede bu mac olcu deıl ama maclar oynandıkca alısılırlar ıyıce dıorum... ve dıp not : defalarca Gokhandan ıyılerdı |
| Türkiye`de Saat: 10:56 . |