![]() |
holosko,bobo,delgado,tello,zapo şimdi sıra cisso ve sivo da holosko,bobo,delgado,tello,zapo şimdi sıra cisso ve sivo da !!!!!!!!!!!!!!! cisse ve sivok adının son harflerini o ile yazdırsın formalarda negüzel duruyor ve bir ayrıcalık oluyor nobreyi saymıyorum o zaten bizden artık ama sivok değilde sivo güzel olur cisseyede bence ciso güzel yakışır diye düşünüyorum nedersiniz ? |
alemsin ...ben yönetime iletirim:D:D |
Kusura bakma çok saçma be abi :D |
acaba oyuncular kabul etcek mi orasını düşünelim bi de |
Alıntı:
aynen krdsm sana katılıyorum |
ferhat1903´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif acaba oyuncular kabul etcek mi orasını düşünelim bi de olabilir bence hem neden olmasın zaten ayrıcalıklı bir takımız unutmayın biz farklıyız |
Alıntı:
|
ne fark eder adam gibi oynasınlarda başka bişey istemiyoruz. |
bencede kusura bakma ama saçma.. |
olmadı cisseyi satıp juventustan sissokoyu alalm :D uygun ismi |
BEŞİKTAŞIM TORBADAKİ EN ZOR KURAYI ÇEKTİ. FC METALLİST KHARKİV TAKIMI GERÇEKDEN ÇOK GÜÇLÜ.ADAMLAR GECEN YIL EVORTON A TEK KALE MAÇ OYNAYIP ŞANSSIZLIKLARIYLA ELENİP GRUPLARA KALAMADI.DİNOMO KİEV VE SHAKTAR DONEST TAKIMLARI HEMOGONYASINA ARALARINDA OYNADIKLARI MAÇLARA BAKILIRSA SON VEREN TEK TAKIM GİBİ DURUYOR.BU TAKIM BENİ ARALARINDA EN ÇOK KORKUTANDI..AMA KARTALIMIN KANATLARININ ARASINDA GÜZEL GÜNLERE SEVER ADIM YÜRÜYORUZ. |
Alıntı:
büyütme bu kadar biz bunların ağababalarını eledik Beşiktaş'ın yarısı bu takımı elemeye yeter sen kafanı yorma |
Alakasız ve ciddiyeti olmayan bir konu olmuş :D:D:D |
pfff:D:D:D |
bence saçma |
Türkiye`de Saat: 22:00 . |