Alıntı: havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 801105)
Bence sen bırak bu klişe lafları... Bu cümleleri eziklerin yanında kullanmada kendini düşürme onlara... Rakibin ismi cismi belli değil, bu kadar basit... Adamlar D.Kiev, Porto kolay rakip derken sen kimlerle kıyaslıyorsun... Kolay kura demek saçmaymış. Evertoon dediğin takım kim, çapı ne??? | Kuradaki rakipler içinde en zoru demek ne demek?Çekersin macar takımı, eywallah. Bu ukrayna milli takıma istanbulda ne yaptı? Bi de 3 maç kazandık die havaya giriosunuz.. Bi durun daha sezon başı. Takımımız bence de ii ama bi sakin olun ya. Hemen çeyrek final, kadıköyde final gazlarındasınız. Sora da takım bi kazaya uğrayınca da verip veriştiriosunuz. Yok ezikler kieve portoya kolay diomuş, yok everton takımmıymış. Anlamsız yorumlar bunlar. Forumda quaresma topiği açıodunuz. Keşke alsak ama alamayız filan die. Kiev dediğin takım pavluchenkolu moskovaya iki maçta da 4er attı. Fenerde ıkına ıkına kievi eledi. Bana ne eziklerin ne dediğinden. Ben gördüğümü sölüorum. Benim fenerli arkadaşlarım da senin gibi değil, yok küçük düşürürmüşüm kendimi.Sizin gibi adamlar yüzünden futbol sawaş alanı oluyo zaten.
Ben elememiz gerektiğine bişey demiorum, eleriz de. Ama kolay kura mura hikaye. Bize 8 atan liverpool uzatmada eleyebildi. Biraz avrupa futbolunu da takip edin.
Mutlu ve umutlu olmanız güzel ama 2 maç kaybedince de verip veriştiriosunuz takıma. Son bişey forumda antalya maçını takip ediorum, maç 2- 0 oldu, herkes nası ertuğrulu eleştiriyo, takım şöle, takım böle, biz yenince hemen şampiyon beşiktaş falan filan. Bİz taraftarlığı da beceremioruz. Ya herro ya merro. |