![]() |
Nerde o eski bobo... Nerede eski Bobo! SERDAR SARIDAĞ Beşiktaş Menajeri Engin, Brezilyalı yıldızı ekip çalışmasıyla çok iyi bir noktaya getirdiklerini söyledi, “İlk geldiği günlere göre büyük aşama kaydetti” dedi Beşiktaş tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu Bobo, Siroki Brijeg maçında ortaya koyduğu performansla herkesin takdirini kazanırken, Genel Menajer Sinan Engin, Brezilyalı yıldıza halen teklifler geldiğini açıkladı. Engin, Siroki maçında attığı golün yanı sıra iki de asist yapan sambacının başarısının altında ekip çalışmasının bulunduğunu vurguladı. Bobo’nun, Beşiktaş’a ilk geldiği dönemlerdeki performansını hatırlatan Engin “O günden bugüne kadar Bobo kendine çok şeyler kattı. Bize gelen tekliflerin hemen hemen hepsini elimizin tersiyle ittik. Biz biliyoruz ki Bobo daha iyi kulüplere daha yüksek rakamlarla gidebilecek bir futbolcu. Onun bu başarısında ekip çalışması var” dedi Gerekli dersi aldı’ Sinan Engin, “Teknik heyet olsun, takım arkadaşları olsun idareciler olsun hepimiz sadece Bobo değil diğer oyuncular için de çalıştık. Bobo geçen sene yaptığı hataları tekrarlamıyor. Hem onun hem de Beşiktaş’ın bu sezonki performansını çok parlak görüyorum” diye konuştu. Engin, Bobo’nun yanı sıra Nobre’nin de geçen sezona oranla daha iyi bir dönem geçireceğine inandığını dile getirdi. |
Bobo bizim ya kimseye vermeyiz arklarıyla ei anlaşıyor hepimiz biriz =) |
Sezona her zaman iyi başlangıçlarla başlıyor ancak ilerleyen zamanlarda hep bir problem çıkmasıyla maalesef bunu sürdüremiyordu ama inşallah bu sene böyle birşey olmayacak...Bobo bu sene kendisini çok daha ilerilere götürecektir ve kendini tüm avrupaya da ispat edecektir.... |
uzun zamandir dedigim gibi 25 golun ustunde atarak gol krali olacak bu sezon delgadoda en az 25 gol atar bu sezon nobreyi bilemiyorum kismeti bi kapandimi yarim sezon gol yuzu gormuyor |
bobo 100 tane guiza 100 tanede baros eder bunu herkes görecek bu sene... |
Bobo'ya güvenimiz hep tamdı da sinan bey değerini yeni anlamış görünüyo... Kim tutar seni Bobo,şov devam edecek inşallah:) |
bu sene gol krallığı bekliyoruz:) |
bobo cok babasın :p |
Bobo en önemli silahımız, gol krallığında da en büyük aday bence o...Bu sene bizi taşıyacak inş...20 gol bekliyoruz en azından...Zaten o kadar gol atarsa seneye bonservisi rahat 15-20 milyon € olur...Abiye de katılıyorum, Baros'a da Guiza'ya da 100 çeker... |
Boboyu ben yarattım demeye getiriyor. |
oooo kusumm aşkımmm bnm yaaa bi tanesin bobomm bitiyorum sanaa inş uçuracak bu sne bizi aşkımhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
Bobo aynı Bobo. Bakmasını bilene, geçen yıl ilk yarı kimdi bu takımı sırtlayan?.. Bobo. Az mı yazdık, bu yaz gitmesin diye.. İnşallah biz şampiyon oluruz, o da gol kralı. Gidecekse de çok iyi bir takıma gitsin, milli takımın değişmezi olabileceği bir takıma. Benim için Pascal neyse İlhan neyse Bobo da odur. # 13 # 21 # 26 |
Ulen Sinan Engin,Bobo'yla övünüyorsun ama onun gibi oyuncu aramaya kalk biraz ... Git Brezilya Ligi'ne izle Bobo gibi gençleri al getir. Bak kulüp zengin oluyor mu olmuyor mu? Ama nerde o sende kafa? Bobo çok Babasın agam :D |
Alıntı:
Bobo cok babasın :) |
tigananın keşfi |
zago ve tigananin takimimiza armaganidir klube yakin kisilerde baskanin bobonun arkasinda cok durdugunu soyluyor |
Kral Bobo:) |
bobo bu yıl coşacak bundan eminim. arkadaşlar kartalımızın son maçlarına bir bakın gol sıkıntımız yok bobo herhangi bir sakatlık (allah korusun :D) geçirmezse gol krallığına çıkacaktır mimarıda delgado ve tello olacaktır...... |
Bobo takıma gelen en iyi yabancılardan. |
yha arkadaşlar anlamıyorum ben bir beşiktaşlı olarak yok bobo 5 güiza 5 baros falan eder bunlara gerek yok zaten BOBOm sahada gereken cevabı hakkıyla veriyor. birde bu sene gol kralı bizden çıkacak zaten o zaman da görücekler yok güiza yok baros şöle böle ama gerçi yine basın der atıyorum bobo oldu gol kralı der işte cok sanslıydı falan filan ama fenerden gs den cıksa aa işte cok iyiydi yılın patlaması falan filan derler önce bu basını halletmek lazım ama yinede sölüyorum zaten bobo holosko ve delgado nun rakiplerimize göre kalitesi cok cok belli o yuzden böle spekülasyonlara hiç ama hiç gerek yok DelgaBoboLosko Bermuda şeytan üçgeni cevabı vereceklerdir sezon sonunda |
nazar değmesin çok iyi başladı sezona |
sezona mükemmel başladı Allah nazarlardan saklasın |
Alıntı:
|
bobo ya güvenimiz tam ama canım holoskoya sıkılıyor |
haklısın.holosko bu sezona kötü başladı.ama devamı böyle olmaz inşallah |
türkiyede yetiştirilmiş en iyi genç forvetler arasına koayabiliriz bobo yu |
Alıntı:
Evet Bobo ilk geldiği sene, dalga geçiyorlardı bunu nerden buldunuz, daha topu ayağına almasını bilmiyor vs. gibisinden sözler... Biz BEŞİKTAŞ'lı taraftarlar olarakta söylüyorduk, birgün gelecek görüceksiniz Bobo'mu, Baba'mı... Şimdi harbiden Baba diyorlar... Kesinlikle Tigana'nın armağanı, Bobo'ya sabrettikçe eksiklerini gideriyor, kendisine üst katıyor ve geliştiriyordu.. Şimdide meyvesini toplamaya başladık. Aslında meyvesini geldiği sezonun ilk yarı haricinden itibaren topluyoruz.. HELAL SANA BOBO.. Efendiliğinle, saygınla, futbolunla ADAM GİBİ ADAMSIN.. Helal olsun sana. Kalbimizdesin. |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |