![]() |
Serkan Kurtuluş nası kaçar? Biri bana anlatabilir mi, serkan kurtuluşu nası galatasaraya kaptırdığımızı? Abisi beşiktaştayken, bu kadar yetenekli bi çocuk nası alınamaz??:viking: |
böyle beceriksiz bi yönetim olursa alınmaz işte başka izahı yok. |
off yaaa. inanamıyorum |
Yönetim bunu akıl edemedi, tamamen yönetim zaafiyeti...Yazık oldu... |
1 yıllık kiralık diyor gazetede ama ayrıntıları bilmiyorum.bu çocuk alınmalıydı bjk ye |
Kaçar kaçar kimler kaçmadı ki bu yönetim zamanında elimizden: Kleberson-J.Carew-Ricardinho |
5 yıllık sözleşme yapıldı.. Kiralık felan değil.. Beşiktaş yönetiminden hiçbir şey beklemiyorum artık.. Yaptıkları rezilliklere yenilerini ekleyip dursunlar.. BEŞİKTAŞ'IN EN BÜYÜK RAKİBİ KENDİ YÖNETİMİDİR... |
Yazıkk olduu |
yonetim harbidende alkış aq |
Yaw yine sallayıp duruyosunuz yaaa.. Adamlar vermiyo işte zorlamı alacaksın kardeşim.. |
Alıntı:
|
nasıl kacırdılar bılemıyorum gorunce haberı sok oldum |
Alıntı:
|
yahu ne olduki serkan alinmadiysa dunyanin sonumu anlamadim neden bukadar ustune dustugunuzu bu isin |
Herkes yönetime sallamak için bahane arıyor. Bu durumlarda kalıp savunmaktan yoruldum, son derece çirkin bir durum. Bir an önce bundan vazgeçilmesi gerekiyor. Beşiktaş yönetimi Serkan Kurtuluş'u almak için epey bir çaba sarfetti. Ama satmadılar / çok para istediler. Aynı zamanda Sercan Yıldırım'ı da istemiştik. Şimdi gs'ye eminim bizden istediklerinin 3'te 1'ine bile gitmemiştir. Burada yönetimin yapacağı birşey yok. Bursanın her zamanki pisliği... |
elimizdeki abisine sahip çıkalımda kardeşi kusur kalsın bir şey olmaz |
Sercan ve Serkan'ı isteme olayımız bayaı bi önceydi.. Bursa belki ozaman pislik yapmış olabilir ama şuan biz istesek alabilirdik Serkan'ı..Bu transfer sezonunda onun için girişmde bulunduğumuzu sanmıyorum.. |
ya ben bu adamı ızlemedım hiç , nasıl bir topçu olduğunu da bilmiyorum...ancak tüm dünyada böyle abi kardeş topçuların biri iyi, diğeri vasat oluyor genelde, iyiside bizde olduğuna göre problem yoktur demektir... Geçen sene bizdeki hıguıan örneğinde olduğu gibi, tabi ki benimkisi sadece bir tespit ,yanılıyorda olabilirim ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bjk yönetimi çok beceriksiz. gs yönetimine gerçekten helal olsun.. bu sene yaptıkları transferler gerçekten çok uygun ve kaliteli. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bursa satmak istemedi beşiktaşa yoksa biz almaya çalışmıştık :D görende pele yi elimizden kaçırdık sancak :D yha sallayın gitsin bursa gancıklık yaptı alamadık, :D coşmuş millet yaa :D |
Alıntı:
|
git gsli ol mu?:S:S ne alakası var:S Saçma sapan yaklaşmayın olaylara o da onun görüşü.. Nrede saygı..:S |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:17 . |