![]() |
Böyle devm edelim kartalım |
Bu sene şampiyon görelim sizi ;) |
Insallah nazar degmez takimimiza...bence iyide oynadik...arkadaslardan bazilari fazla iyi oynamiyoruz diye yazmis..ben suan süper ligde ilk iki hafta bizden iyi oynayan takim göremiyorum...zapo gercekten iyiydi bugün ama s.kurtulus ve Toramanda iyidi....tello sanki formsuz gibi ama oda düzelir...dogru dürüst pozisyan vermedik konyaya bence bu cok önemli....trabzon maci gercekten zor gececek...insallah bu galibiyetlerin tesadüf olmadini gösteririz ve trabzonuda evinde maglup ederiz:) haydi kartalim costurmaya devam et bizi... |
aman nazar değmesin.tebrikler beşiktaşım |
güzel bir maçtı inşallah böyle devam ederiz. darısı trabzonla olan maçımıza :) |
çok iyi gidiyoruz bu şekilde ama ne olcağı hiç belli olmas ama takımıma Güvenim SON... |
Zapo ve Serdar Kurtuluş çok sağlam oynadılar.. Tello sık sık yerini kaybedio ve geriye koşmuyor.. İnş vazgeçer bu huyundan.. Göbekte Cisse ve Uğur vasat oynadılar.. Delgado yine paslarıyla konuşturdu tekniğini..Holosko nun gol atması süper oldu.. Devamı gelicektir kesnlikle..Bobo artık daha olgun oynuyor.. Böyle devam ederse Çok büyük bi kulüpte izleriz onu 2-3 seneye kalmadan.. Serdar özkan etkisiz kaldı. Hakemle çok konuştu. Kart gördü..:S Toraman ii oynadı hata yapmadı en azından.. ben yinede takımn bu oyunla yetrli olmicaına inanıyorum.. Biraz daha oturmalı.. Oturacaktır inş.. |
ilk yarı kontrollü oynadıgımızda herkeze kötü oyun olarak gözüküyo kontrolulü oynayınca erturul hoca riskde almadı böylece 1-2 tane pozisyon oldu |
valla benim ikinci yarida izledigim besiktas harikaydi neyini begenmediniz anlamadim rakibe alan birakmadan ve pozisyon vermeden surekli yuklendi kacan 5 6 tane gol var penalti var 2 gol var neyini begenmediniz anlamadim 2. golun hazirlanisi muhtesemdi calisilmis gol pozisyonu oldugu acik secik belli oluyor bobo sag cizgiye deplase oluken holosko onun bosalttigi yere depar atiyor delgado ondirege dogru kosuyor eksik kalan tarafi delgado topa dokunamadi orda ama pozisyon superdi bence |
gerçek beşiktaşı trabszon maçında göreceğiz hem rakip güçlü hemde çok zor bir deplasman bence takımımız için en büyük ölçü bu maç olacak |
Türkiye`de Saat: 01:28 . |