![]() |
Beşiktaş neden 2. yarılarda açılıyor? Beşiktaşın güzel oyununu ve attığı golleri hep 2. yarılara bırakmasının nedenleri sizce nelerdir? |
Bu gidişle çoğu maçı böyle kazanacağız zaten...İlk yarı berabere, ikinci yarının başlarında gol olmazsa 60-70 gibi dakikalarda Nobre girer oyuna, çift forvete döneriz sonrada goller gelir...Özellikle deplasmandaki maçların ilk yarılarında çok az gol atacağımızı düşünüyorum... |
Taktiksel ve oyun seçiminde yapılan yanlışlıklar bence nedeni... ha bide iş başa düştüğü zaman yıldız oyuncuların bireysel arzuları... |
kondüsyon farkı da olabilir .. antalya ve konya dan daha iyi hazırlandığımız gerçek .. maçın sonlarına doğru rakipler yorgunluk + stres ile gol yiyo olabilir .. şu anda sistem doğru yada yanlış demek işin kolayına kaçmak demektir .. ben istikrardan yanayım !! |
beşiktaş evet doğrudur gol yemeden açılamıyoruz bize gol atmayın yanarsınız :) |
hocanın devre arası verdiği taktikler den kaynaklanıyor bence . |
geçen sezondan kalma bi kriz geçirerek sinirden saçlarımızı yolarak maç seyretme alıştık ya biz 2 yarıdada güzel oynayıp şok geçirtmeyelim taraftara diyolar:Ddüzelir yakında alışıyoruz:D |
ertuğrul sağlam 2. yarıda çift forvete dönüyor ondan dolayı.hem ben anlayamıyorum süper lig maçlarında neden tek forvet oynatıyor.yani bu ligde bize zorluk çıkaracak ancak 2 takım var.onlara karşı tek forvetle çıkılabilir. |
maç gitti diye üzülüp sonra mutlukuktan havaya uçmamız için :p |
|
Türkiye`de Saat: 05:54 . |