![]() |
Alıntı:
|
Angaygücü ile bursa birle$se daha mantıklı:D |
Bursa Bu İhaneti Kabul Etmez :D |
Birleşsinlerde artık izmirimizdende gelsin karşıyaka altay falan..O kadar güzel şehir 1 tane takımı yok ligde yazık.. |
He hu he he yok ya birleşsenize ne olur hatrım kalır :D :D :D |
eşcinsel evliliğine karşıyız.melih gökçek uyuma nikahsız bunlar ayıklayın bunları..ursaankara.gençlerbirliği adı altında ankara hacettepe birleşsinler.yoksa küme düşecekler.ki zaten ankaraspor ve hacettepe kesinlikle süper ligde oynamayı haketmiyolar.taraftarı olmayan takımın ne işi var süper ligde.süper ligde köklü klüplerin olmasını istiyorum.kocaeli sakarya karşıyaka göztepe bunlar olsun canımı yesinler ama böle olmaz.bu sene düşerler ankara takımlarında 2si bana öle geliyo |
umarım ankaraspor ve ankaragucu birleşir ve çok güçlü bir kadro kurarak zirveyi zorlayan bir takım olurlar bölece lige seyir zevki gelir.. trabzon gs bjk fb ve ankaraspor derbileri zevkli olur hepsine 5 atarız :D +1 kontejyanada şöle iyi bir ege takımı gelmesni isterim. benim hayalimdeki ligde 20 takım olcak ankare takımları birleşecek hacettepe hariç(g.birliği ankspor ank.gücü) açılan kontejyanlarada 2 tane dogu iki tanede ege takımı gelcek mis gibi biraz olsun homojen bir lig olur. |
Türkiye`de Saat: 20:15 . |