![]() |
formda bir yattara çıkacak sağ kanatta.tello nun durdurabileceğini hiç sanmıyorum.hatta hırslı olduğu için sert oynayıp atılma tehlikesi bile doğabilir tellonun.üzülmez durdurabilir mi? sanırım o da çok yavaş kalır |
bnce savunma serdar kurtlş, zapo, toraman, tello( alternatifi yok). tello sırıtmyıo bnce |
defan şöle serdar kurtuluş , zapo , sivok , üzülmez... |
tello da şöle bi durum var isterse çok iyi oynuyor..defansanlada top oynamalı tello hep ileri top atıo... |
Alıntı:
ayrıca seriç oynayacağınada emre oynasın |
Ronaldo,Zago kadar olacağını sanmıorm ama müthişş oldu bu yıl |
ben tellonun yeterince iyi yapigini dusunuyorum gorevini bence bu kadro bozulmamali hatta mumkunse sivokta zaponun yanina konulmali yillardir zagodan beridir defanstan ileriye iyi toplar uzun toplar atabilen adam aradik tello bence zagodan bile iyi yapiyor bu uzun pas isini |
Bu sene bu defans ile yüzümüz gülecek gibi, Zapo tam bir duvar ve oyuna katkısıda oldukça fazla. Zaponun yanında Toramanın oynaması bence en isabetli karar olacaktır. |
evet tello gerçekten ileri çok iyi toplar atıyor,topu çok iyi kullanıyor ama savunma için aynı çabayı göstermiyor.bir de bu maçta karşısında , havasını yakalarsa, türkiyenin belkide avrupanın en iyi sağ kanat oyuncusu olacak.bence en zor deplasman olacak bu maç.bu maçı kazanalım da nasıl olursa olsun artık |
Türkiye`de Saat: 10:07 . |