![]() |
inönü arkadaşlar konunun yeri burası mı bilemiyorum kusura bakmayın ama bi sorum olucak.Ekim ayı içerisinde inönüye gelmeyi planlıyorum bir bayan arkadaşımla ( gs'li ) ama tam bilemiyorum. nereye bilet alınmalı kaça mal olur ortalama olarak nerde daha rahat maç izlenir. kusura bakmayın istanbul dışında olduğum için sizlere sorayım dedim. |
100 lira bilet 25 lira yiyecek nereden geleciğine bağlı olarak yol parası . ona da 50 desek gsliye bir bjk forması oda 40 desek :D:D toplam ortalama 250 ye mal olur |
nerden geliceksin bilemiyorum...ikinizin yol parası + nerde izliyceksin onuda söylememişsin..ama bayan arkadaşınla geliceksen kapalı üst de rahat edemezsiniz...kapalı alt yada yeni açık idealdir sizin için.. kapalı alt = 75x2=150 ytl yeni açık =40x2=80 ytl yemek parası sigara içiyosan bira içiyosan onlar 20 de :D içmiyosan çıkar.. yemek de 20 desen hmm... yol parası hariç = içkili sigaralı yeni açık 120ytl sigarasız içkisiz =100ytl :D kapalı alt içkili sigaralı =190ytl sigarasız içkisiz =170ytl inşl. tekirdağdan filan geliyosndur :D:D::D |
bi bayanla nerde rahat maç izlenirse orası olucak yani 250 ye girer cıkarız demi oradan sonra bulaşık yıkama derdi olmasın maçtan sonra:-) |
bence yeni açık enüst kata çıkın.rahat edersiniz orda emin olun.yeni açık bilet 40 ytldir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kafadan 150 gözden çıkar pahalı şeyler yemem diyorsan stat dışından tükürüklü köfte tadıcaksın ok ;) |
kısacası ayvayı yedin... |
Türkiye`de Saat: 18:56 . |