![]() |
Metalist biletleri satışa çıkıyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...00_414_232.jpg Beşiktaş´ın, UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna´nın Metalist Kharkiv ekibiyle 18 Eylül Perşembe günü İstanbul´da yapacağı ilk karşılaşmanın biletleri 13 Eylül Cumartesi günü satışa çıkarılacak. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK İnönü Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmanın biletleri cumartesi günü saat 11.00’den itibaren Biletix’ten satışa sunulacak. Müsabakanın bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B-E: 450 YTL VIP Üst A-F: 350 YTL VIP Alt A-F: 250 YTL VIP Alt B-E: 300 YTL VIP Alt C-D: 350 YTL Numaralı Orta: 200 YTL Numaralı Kenar: 175 YTL Kapalı Üst: 150 YTL Kapalı Alt: 100 YTL Yeni ve Eski Açık: 50 YTL |
çü$ ! ... |
Pahalı ... |
bız yenı acıkta olucaz ıns. |
Pahalı hakikatenn |
ohaa bee ulan sanki gelir düzeyi ayda 2,5 milyar olan ülkede yaşıyoruz eski açık 50 ytl olurmu yaa |
böyle takıma 50 ytl ise ileride gruplarda ne olur kim bilir |
50 ytl çok fazla..Kimsenin maça gelmesini istemiyorlar herhalde.Bu kadar fiyatta ayıp. |
50 ytl yı ıstemeyı bılıyosunuz da stadı pıslık goturuor bı temızlık yapmayı bılmıosunuz oda guzel |
çok pahalı be kardeşim |
maça ilgide çok olacak ama bilet alınca kufurde cok olacak :) |
eşini, çocuğunu alıp götürmek isteyenlerin vay haline .. :) |
geçen sene liverpool maçında bile daha ucuzdu.Şimdi adını bilmediğim bi takımın maçı için bu kadar para istemelri saçma... |
eziklerle aynı yapmışlar . . Çüş |
Yuh be yuh anasını satayım liverpool maçında yeni açık 50 ytlydi ayıp be dolandırıyorsunuz ayak üstü! hevesim kursağımda kaldı.zaten haftalık 70 alıyorum 50 ytl nasıl verecez ki bir maça ouf ouf. |
Pahalı gerçekten...Bu seneki Fb maçının biletleri 80'den başlar herhal!..Durum onu gösteriyor... |
50 ytl olsun yha alt tarafı 10 ytl fazla vermiş oluruz gerçi ben maça gitmiyeceğim yalan olmasın ama gelir için şu anki bilet fiyatları hemen hemen her maçta uygulanmalı bence... |
Normal bir lig maçında 30-40 lira gibi fiyatlar olduğu için fiyat o kadar abartı değil.. Gelir düzeyine göre pahalı ama ben bunu lig maçlarını baz alarak söylüyorum.. Birde fiyatların yüksek tutulması insanları kombinelere yönlendirmek adına olabilr. Günümüz şartlarında hergün herşeye zamn geldiği için bilet fiyatlarının zamlanmasıda normal.. Tabi maaşlara yapılmayan zamları gözönünde bulundurmazsak ;) :D |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |