![]() |
Genç Necip ışık saçıyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...09_414_232.jpg B Genç Takım´dan A takıma çıkan Necip Uysal, her geçen gün kendisini geliştiriyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın B Genç Takım’dan A takıma çıkardığı Necip Uysal, her geçen gün kendisini geliştiriyor. Siyah-Beyazlılar’ın önceki gün Shakthar Donetsk’le yaptığı karşılaşmada ilk 11’de görev yapan Necip, ön liberoda oldukça başarılı bir görüntü çizdi. Edouard Cisse’yle uyumuyla dikkat çeken Necip, attığı isabetli paslarla kaptan Matias Delgado’yu da rahatlattı. Üzerindeki heyecanı tamamen attığını belirten 17 yaşındaki futbolcu, “Elimden geleni yapıyorum. Hocamın bana olan güvenini boşa çıkartmamak için çalışıyorum” dedi |
helal olsun ertugrul hocama valla takimdaki gencleri alip nerelere getiriyor helal olsun |
helal olsun ertuğrul sağlam'a büyük hoca valla. |
Gençlerimiz iyi yetişiyor E.Sağlam sayesinde.Her yıl Necip gibi Serdar özkan veya Aydın gibi 2-3 tane daha oyuncu çıkarsak bize yeterr |
Bu adamda ışık var ,bu yaşta şans bulması da mükemmel bir durum,ertuğrul hocayı tebrik etmek lazım,şu anda gençleri en iyi olan takım biziz,önümüz açık |
ertugrul hocanın en beğendıgım ozellıgı genclere sans wermesı |
Helal olsun Sağlam a cesaret işi forma vermek |
Hayalimdeki kadrodur 0 yabancı... Takımın tamamı özkaynak. Kalede Korcan, Emre Özkan, Koray Şanlı, Bülent Uzun, Necip Uysal, Aydın Karabulut, Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan vs.. |
Allah nazarlardan korusun ve hep daha iyi olsun inşallah! |
Ertuğrul Sağlam'ın ne kadar alt yapıya önem verdiği biliniyordu zaten.Necip iyi futbolcu olacak. |
Türkiye`de Saat: 23:42 . |