![]() |
TRabzonspor-Besiktas maci icin ligtv.com.tr de oylama yapiliyor hadi kartali oyla TRabzonspor-Besiktas maci icin ligtv.com.tr de oylama yapiliyor hadi kartali oylayalim Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. sayfaya tiklayin en altda sol oylama var besiktas kazanir i oylayin # saygilar |
okee werdimde.Nedense millet yenileceğimizden yana:) |
Bende oy verdim ama gerideyiz.Bunun nedeni de eziklerin ve cinconların ts'ye oy atması. |
ben oy verdiğimde trb%48 bjk%38 gerideyiz alla alla arkadaşlar bi el atında bjkimiz öne geçsin .inş onları evinde de yenceğiz zaten inş. |
dağıtacaz trabzonu dağıtacaz |
bende verdim..hala %48 e %38.. |
Diger takım taraftarları nedeniyle gerideyiz Ts %47 Beraberlik %14 Besiktas %39 |
bende verdimm |
verdim dağıtmak lazım bunları |
Bende verdim tanıdıgım arkadaslara da söledim yapıyorlar :D |
anketle olmaz ztn böle şeler yenecez ztn inş o zmn görürler bakalım |
bende verdim... ama hala gerideyiz :( |
Alıntı:
|
Bence hiç uğraşmayın pazar günü herkes alır eline oturur o trabzona oy verenlerin.. |
hadi Arkadaşlar Fb ve gs liler trabzona veriyor onlara yetişmemiz lazım herkes eşe dosta haber versin :D Beşiktaş JK |
beraber diyenleride bize eklee :p |
Anca ankette öne geçerler zaten:D |
arkadaslar her girdiyinisde oy atin bilgisayari kapatip sonra acarsan bile ip degisiyo ben hep veriyorum durmayin oylamaya devam:ciao::ciao: |
Ankette değil sahada kazanalım... |
Arkadaslar bunlar sıradan şeyler herkes trobzonun yenmesini istese ne yazar onlara gerçek güzümüzü avni aker de göstericez hiç merak etmeyin seriye devam edizcez bence böyle anketlere aldanmayın ;) |
hala aynı yaw neyse yarın biz resmi sonucu verecez ins %0 a %100 olarak:) |
bende verdim hala yuzde 48 e 38 |
oy attım ama hala gerideyiz:( şu fb ile gesenin bjk trabzonu yenemez yorumu çok sinirimi bozuyo insan kendi çuvaldızına bakmadan başkasına iğne batırır mı ya |
Alıntı:
%14 de beraberlik:D |
|
dünde 38 dik |
ts fb gs:%49 bjk:%38 üçü birlikte zor geçiyo bizi. |
Bu forumda beşiktaş trabzon başlığı 10 sayfayı geçmezken trabzonspor forumuna baktım 168. sayfadan gidiyor anlayacağınız adamlar çok ilgili oraya paso oy veriyor fb ve gs ile ilgili dğeil bu oy oranı bizim taraftar pek ilgili değil maç hariç herşeye ilgi gösteriyoruz mubarek yok onu transfer ettiydi bunu etti ezikler yok hangi futbolcu yakışıklı falan filan hikayeden işler. |
verdim gitti bjk içn her şeyi yaparım:D |
Ya kusura bakmayin da bence bos is:) Yani orda daha cok oy alan maci kazanmiyor ki!! Nasil olsa yarin sahada görcez Trabzon u? |
bende oy vaerdim şuanda trabzon: %49 beşiktaş: %39 :( |
bende verdim ts%48 bjk%40 oldu ama orda çoğunluk ts dedi diye yenilcek değiliz.onlar ts ye oyu veredursun biz yarın yenince ts yi kapak olur hepsine.... |
bende verdim ama daha gerideyiz hep beraber bir yüklenelim hadi |
cincon ve f5den dolayı gerideyiz ama herkes pazar günü görücek |
| Türkiye`de Saat: 06:55 . |