![]() |
Batuhan'la 2012'ye kadar! Batuhan'la 2012'ye kadar! Beşiktaş Kulübü, genç futbolcusu Batuhan Karadeniz'in sözleşmesini uzattı. 12 Eylül 2008 Cuma, 11:16 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen açıklamada, Batuhan Karadeniz'in sözleşmesinin 2011-2012 sezonu sonuna kadar uzatıldığı bildirildi. Açıklamada, Batuhan Karadeniz'in 2009-2010 sezonu için 200 bin YTL garanti para ve 12 bin 500 YTL maç başı, 2010-2011 sezonu için 250 bin YTL garanti para ve 15 bin YTL maç başı, 2011-2012 sezonu için de 300 bin YTL garanti para ve 17 bin 500 YTL maç başı ücret alacağı belirtildi. |
:congrats::congrats::congrats::congrats:oooh bee...nihayet....Beşiktaş 10 milyo eureo uk bir santrafor almış gibi oldu.. |
Bravo yönetim ;) |
işte bu yaa.. |
İşte Budur bugün duyduğum en güzel haber tabi yha 2012 de sat en az 5 milyon euro . . . beşiktaş JK |
Galiba Nobre ile sözleşme yapmamalarının sebebi buydu... Hem daha az maliyetli ve daha genç ,üstelik de fanatik beşiktaşlı |
yonetımın bu tavrına sasırdım dogrusu ben bedavaya gıder sanmıstım valla |
Bugun aldığım en iyi haber |
tebrıkler yonetım |
geleceği çok parlak batuhanın vede çocuk illdede beşiktaş dio baska yerde oynamam anca benı satarlarsa |
Değer işallah verilen değere. |
ii oldu bu:)Hayırlı olsun |
ilk defa iyi bi iş yaptılar:D:D afferin onlara 10 verdim:D:P |
Şimdi sıra Aydın ile Nobre'de... |
bence artık nobreye o kadar para vermemize gerek yok bu sene oynadıktan sonra forvette batuhan kendini iyice geliştirir. |
güzel haber... |
sonunda... Yönetimi eleştirioz ama teşekkürü de borç biliriz... Türkiye futbol tarihinin en ii forvetlerinden biri olacak Batuhan Karadeniz geliyor... |
Alıntı:
|
Geniş kadro iyidir. Kaldı ki bu sezon sonu Bobo'nun satılması muhtemel. Nobre de gönderilirse yerine Mehmet Yıldız ayarında bir topçu alınır. Nobre'yi yeğlerim.. Türk statüsünde oynuyor olması çok önemli, gelecek yıllarda yabancı sayısı düşeceği için bunun planlaması yapılmalı. Nobre de gerekirse Batuhan'ın yedeği olur. Formayı hakeden giyer. |
harika bi haber batugol bizim için süper bi gelecek olacak |
Olması gerekeni yapmışlar...İyi, daha fazla uzatmadılar, sevindim... |
guzel haber ... Ama batuhan'i birileri adam etmesi lazim ... futboluna laf yok daha da geli$ecek ama hareketleri iyi degil ... |
Batuhan'in sozlesmesinin uzatilmasi iyi oldu ama eksik oldu. Bence 3 degil 5 senelik sozlesme yapilmaliydi. Bu cocugun oynadigi maclari ve attigi golleri takip ediyorum da ayri bir stili ve futbol zekasi var ama birkac macta yaptigi simarikliklar beni gelecegi acisindan korkutmuyor dersem yalan soylemis olurum. Genc Milli takimimizin Fransaya elenmesinde Batuhan'in Fransiz kaleciye atacagi koseyi gosterip de oraya vurmasi sonucu kacirilan bir penalti ve bunun sonucunda da elenmemiz var. Sonra gecen seneki febe macini hatirlarsaniz Higuain'e pas cikarsa beraberlik gelecekti ama napti vurdu, haydi diyelim ki iyi yapti ama sonra yaptigi aciklamaya ne denmeli "Kral yapmiycaksin ogluuuum Kral olucaksin...." Bunca olaya ragmen bu adamin besiktas ruhunu tasidigindan en ufak bir suphem yok ve futbokalitesine ise sozum yok. Tek istedigim sey abilerinin bu cocugunun kulaklarini cekme hususunda gec kalmamalari... Forza BesiktASK :D |
bugun aldıgım en guzel haberdı yonetımın dogru ısler yapmaya baslaması da sewındırıcı ınsallaha bunun dewamını aydın karabulutla dewam ettırırler bazı arkadaslar nobrenın gonderılmesı gerektıgını solemıs bence turk statusunde oynadıgı ıcın kadromuzda olmasında fayda wardır cunku bobo ıle holoskoyu elımızde fazla tutamayacagız we bence bızde cok gol atamasada nobrenın ruhu takımı ateslıo ayrıca nobreyı gondercek olsa yonetım kaptanlık wermezler dııl mı? |
aferin lan yönetm |
Türkiye`de Saat: 19:43 . |