![]() |
Rüştü hatasızdı RÜŞTÜ Reçber, dün akşam takımının en iyi oyuncularındandı. Trabzonspor ataklarında kalesini başarıyla savunan Rüştü, arkadaşlarını uyarmayı da ihmal etmedi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise tecrübeli file bekçisinin performansından memnun kaldı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
ne yaptiki rustu ustune gelen bir sutu kurtarmaktan baska hic is dusmediki |
rüştü tamamda hakan arıkanda güven vermeli artık rüştü bugün yarın bırakacak hem mili takım adına hemde beşiktaş adına hakan taraftara ve yönetime güven vermeli |
Harikasın Rüştü,Maşallah...Helal olsun! |
nası hatasızdı yah attığı topların yarısı taca yarısı trabzona gitti |
rüştü iidi gayett |
Ne olursa olsun bana güven veriyor, Türkiye'nin en iyi kalecisi bizde, daha ne... |
hatasız olur tabi defansımız sağolsun birde onların oyuncuları da yardım etti şutları gole çevirmeyince ki takım yenişemedi defans kelimenin anlamıyla süperdi... |
macın 86. dakıkasında trabzonun kazandıgı seluk un kullandıgı frıkıkte cok tırstım rustunun cepheden atılan toplardakı zaafından dolayı allahtan barajı gecemedı. artık rustuden gectıgını dusunuorum bana hatta takımda guwenemedıgım tek adam nedense bana gore takımın en zayıf halkası |
Ben Rüştü'yü her zaman beğenirim..Bir kere tecrübesi yeter, bravo Rüştü... |
Türkiye`de Saat: 10:27 . |