![]() |
Beğenmedim Hocam ( Yıldırım Demirören ) Ligin ilk iki haftasında başarılı bir görüntü çizmesine rağmen Trabzonspor karşısında pozisyon bulmakta güçlük çeken Beşiktaşımızda Başkanımız Yıldırım Demirören oynanan futboldan rahatsız oldu. İstanbul’a dönüşte, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan Başkan, "Takımın bu halini hiç beğenmedim. Kazanmak adına değil, sadece kaybetmemek için sahadaydık. Oyun felsefemiz bu olmamalıydı" ifadesini kullandı. 'Önlemleri almalıyız' Rakiplerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada, galibiyet bekleyen Başkanımız Demirören, "Rakip kim olursa olsun Beşiktaş’ın her maçta önce kazanmayı düşünmesini istiyorum. Sergilediğimiz futbol hoşuma gitmedi. Gerekli önlemleri bir an önce almalıyız. Perşembe günü oynanacak Metalist Kharkiv mücadelesinde, sahada çok farklı bir Beşiktaş görmek istiyorum" diyerek, Ertuğrul Sağlam’ı uyardı. Kaynak: Fanatik |
aklın yolu bir tabii ki beşiktaş beraberliğe oy-na-ma-ma-lı,rakip kim olursa olsun |
iyi bari Demirören bile görmüş.. İşallah tüm Beşiktaşlılar görebilir kazanmak için oynandığını futbolun. |
En kötü maçımızdı |
Trabzondan bir puan beni tatmin etti. Neden derseniz, Trabzon da formda şu an gs ve fb liler trabzon yada bjk şampiyon olur diyorlar evinde yenilmemiş bir trabzondan özellikle de kötü oynayıp bir puan almak bence iyi bir sonuç. Ha 3 puan alınamazmıydı alınırdı ama alınamadı belki malupta olabilirdik, 2 puan büyük bir kayıp değil rakiplerin kayıpları karşısında. Futbol böyle herkesi yeneceksin diye bir şey yok. Gerektiğinde 1 puanda tatmin etmeli dünyalar başımıza yıkılmadı ya. |
Demirören'e hak vermemek elde değil... Hedef her zaman kazanmak olmalı... |
ertuğrul sağlam özünde çok iyi bir insan beyefendi efendi kişiliği tartışılmaz ama benim görüşüm beşiktaşı taşıyabilecek bir adam değil hala lig başladıktan sonra yazmamaya karar verdim ama ne yapayım işte bana göre erken geldi beşiktaşa kayseride başarılı olmuş olabilir ama burası kayseri değil hedefleri her zaman en üst olan bir camia kayseride uefa ya gitmek başarıdır belki ama beşiktaşda zaten antrenörsüz oynasa olacağı gene bu kadar |
tüpçü bile sölüyo bee hocam ee artık bi güzellik yap takımada çift forvet oynat. |
Başkanımız haklı valla |
adam şu takıma başkan oldu olalı ağzından çıkan en mantıklı sözler.. |
Türkiye`de Saat: 20:22 . |