![]() |
Flip Holosko:) |
Alıntı:
Fairplay fairplay diye bağıran bizler değilmiyiz yeri geldiğinde,ya da işimize geldiğinde ? Ortada o kadar güzel bi durum var ki bilmiyorum nasıl bu kadar görmek istemiosunuz bu olayı. Avrupa maçları izliyoruz,bu maçları dünya izliyor,dünya insanıyla muhattap oluyoruz,bizim rakibimiz gelmiş forumumuza misafir,belki takımımızı tanımak belki ülkeyi insanı tanımak için vs.. Adamlar görüşlerini paylaşmak isterlerken,bizi tanımaya bizlerle konuşmaya çalışırlarken sizden de böyle banlayın bu adamları gibi bi tepki değil de Türk misafirperverliği göstermenizi beklerdim. Saygılar..İyi forumlar... |
katılıyorum nuran'a..biz saygsız insalar değiliz sonuçta hoş rakipse sahada rakiptir o kadar.. |
Alıntı:
harfı harfıne katılıorum. sanırım bızden de bıkac arkadas onların forumuna uye olmustu onlar banlanmıstı bızde aynısını yaparsak onlardan ne farkımız kalır bız onlara taraftar nası olunuo ogretmemız lasım arkadaslar |
Alıntı:
|
Saygısızlık yapanın cezası verilirde aralarında ki iyi niyetlilerde bu yüzden banlanamaz. |
HoLoooSsKooooo ;) :D |
Takımlarına güvenip gerek stadda gerekse böyle sanal ortamda yalnız bırakmamaları gayet hoş bir durum aslında. Gerçi takımlarıda hakediyor bunu, gücü belli ama sistemi oturmuş iyi ekip oyunu oynayan takım durumundalar. Birkaç kendini bilmez elbette her toplulukta olduğu gibi onlarında arasında vardır, geneli yargılamak yanlış olur.. |
now you are feeling the power of black eagle... |
Nasıl koyduk ama :D |
Türkiye`de Saat: 07:52 . |