![]() |
Hoca gol yemeden kazanmak için oynadık demiş ama attığımız gol ofsayt ve bariz birde penaltıları verilmedi, bu nasıl bir çelişkidir böyle? Yani o gole bayrak kalksa hoca yine aynı şeyleri mi düşünecekti, kimi kandırıyor böyle hayallerle. Daha çok pozisyona giren onlardı, biraz da gerçekçi olmak lazım. Topla daha çok oynayan Beşiktaş ama pozisyon olmadığı sürece onunda anlamı yok.. Deplasmanda iş zor, bu skor hiç avantaj değil. |
Alıntı:
|
Sistemi değiştirip bugün çift forvet sahaya sürdüğünün hatırlatılması üzerine Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı: ''Maçına göre sistemi değiştirebiliriz diye söylemiştim. Bizim ülkemizde, oyun içinde rakamlara takılıp kalma saplantımız var. Her oyuncumuzdan, takım atağa çıktığı zaman destek vermelerini istiyoruz. Günümüz futbolunun, rakamlara bağlı kalmadan, yeri geldiği zaman sağ bekin bile hücuma destek verebileceği bir anlayış içinde olduğuna inanıyorum.'' söylediklerinle,sahada ki oyun tutmuyor be hocam.. |
evinde böyle bi takima karsi tek forvetle oynamasini anliyamadim |
ertuğrul hoca futbol ziyafeti yaşatacaklarını söylemişti maçtan önce.ama az kalsın dün futbol rezaleti yaşayacaktık.adamlar deplasmanda olmasına rağmen neredeyse bizim kadar pozisyona girdi.ertuğrul hoca bu kısır taktikten vazgeçmezse ilerde işimiz gerçekten zor.yani ben inanamadım golden sonra bizim takım garip biçimde defansa yığıldı.deplasman olsa neyse de kendi evinde bu kadar defansif oynamanın mantığı ne?öyle ya da böyle bence bu turu geçtik fakat sonraki maçlarda bu garip futbol anlayışı devam ederse çok zor anlar yaşarız. |
kharkiv takımı hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan fark yönünde yorumlar yapıldı, takımı tanıdığımdan dolayı bu mücadeleye hiç şaşırmadım, yükselen bir ivmeleri var ve çok sağlam oynuyorlar, ukrayna'nın sahktar donetsk ve d.kiev gibi 2 şamp. ligi takımından sonraki en iyi takımı, henüz 1. tur oynuyoruz işleri bu kadar kolay görmemek lazım, skora gelecek olursak; 1-0 iyi bir skor, deplasmanda mutlaka gol bulacağımızı düşünüyorum, gollü bir beraberlik veya tek farklı galibiyetle turu geçeceğimizi sanıyorum... |
ben inanıyorum turu geçmesine geçerizde dünkü futbolda kanser olmamak elde deil ya.tamam rakip ii olabilir ama sende Beşiktaş olduğunu unutmayacaksın.geriye yaslanmak ne demek ya...bizim 2 gol için bastırmamız gerekirken adamların hücum yapmasını seyrettik.hoca taktiği nası değiştirirse değiştirsin ama forveti ikilesin yoksa gol yollarında çok zorlanıcaz. |
yahu millet hala tek forvet diyor kardesim zaten 2 oynadik dun forveti holoskoyu sag cizgide goren oldumuda tek forvet tek forvet deyip duruyonuz millet iskembeden salliyor anca adamlarin buldugu 2 3 pozisyonda bu 2 li forvetin eseriydi zaten millet ya maci izlemeden yorum yaziyor yada sadece elestiri yapayimda ne olursa olsun diyerek yorum yaziyor dun nobre ve holosko ikilisi forvette oynadilar ben inatla 4 5 1 den yanayim bu sistem zamanla yerine oturacaktir |
hala çift forvet oynasın diyenler var:D hey allahım,dünkü maçta ne oynadık biz?.. ayrıca futbolu idrak etmekte zorlanan arkadaşlar için şu gerçeğin altını çizmek isterim, sorun sistem değildir, hangi sistemle oynarsanız oynayın önemli olan 11'i oluşturan oyuncuların performansıdır, bu oyuncuların sağlam defansif yapıyı oluşturabilip aynı zamanda da ilerii düşünebilmesidir, yani öyle çok bilmiş spor yazarlarının salladığı gibi maçlara çift forvetle başlanınca hücum sorunu ortadan kalkmıyor, modern sistemde ilerideki oyuncular yalancı forvetlerdir, onlar rakip savunmayı avuturken gerideki adamların işi bitirmeleri istenir, hem bu şekilde dafansif güvence de elinizde tutulmuş olur, ha bunu şu seviyede beşiktaş tam olarak gerçekleştiremiyor ama bir sistemde ısrarcı olunmalı, bugün sadece defansif olarak güvence veren takım bazı şeylerin oturması ve takım içi uyum-güven ilişkisinin sağlanmasıyla ofansif larak da zevk verecektir, buradan çıkarılacak sonuçla da dünkü sistemin haricinde sağlam'In diğer maçlard denediği sistemde ısrarcı olmasından yanayım ve bu düşüncesini istisnalar dışında değiştirmemesi gerektiğini düşünüyorum... |
ordakı macta daha rahat oynayıp daha fazla gol buluruz adamlar gol atmak zorunda gerıde acık verıceklerdır mutlaka bu da bobo ve holoskoya yarar ben oradakı macın daha rahat gececegıne ınanıyorum |
Türkiye`de Saat: 16:36 . |