![]() |
serdar bilgili ve lucescu zamanında koltuğuma yaslanıp rahat rahat maç izlerdim ilk defa ve beşiktaş kurtuldu artık alır başını gider diyordum hay demez olaydım gene eski günlerine döndü beşiktaş hop oturup hop kalkıyoruz şu takıma bile zorlandıktan sonra gruptaki şampiyonlar liginden gelen takımlara ne yaparız bakalım inşallah herşeyin hayırlısı olur. |
Direklere forma giydirseydin dha iyiydi be.Yürü git. |
Alıntı:
|
Bardağın dolu tarafına da bakalım arkadaşlar.En azından yendik |
bu oyunla biz onları orda nasıl eleriz bu düşündürüyor... |
Dün ne oynadığımız belli değildi, diziliş 4-2-3-1 gibiydi ama Holosko'yu sağ kanatta göremedim hiç, aslında bu iyi bi gelişme ama sağ kanat bomboş kaldı bu sefer, kim oynayacaktı orda acaba, Uğur mu?Hoca gol yemekten korktu, bunu çok belli etti, korktuğu da başına gelebilirdi ama hem şans hem de hakem yanımızdaydı...Rövanşta daha rahat olacağımız bi gerçek, bu futbolla da oynasak turu geçeriz, zor gol atar onlar bize... |
dün gece sistemimiz sanırım şöyleydi takım ofansa çıktığında 4-1-3-2 burda cisse tek ön libero oluyodu uğur sağ kanada doğru kaydı orta sahaya.holoskoda forvetete nobreye partnerlik etti.ancak takım defansa geçtiğinde holosko orta sahanın sağına uğur ise cissenin yanına ön liberoya geçti ancak işte burda bi gariplik hissettim bilmiyorum başka dikkat eden oldumu hem defans yapıp hem çift ön liberoyla oynadığımız dakikalarda orta saha acayip boş kaldı nedense karkivli futbolcular çok rahat geçti orta sahayı topa basması gereken cisse ve uğur bence bunu beceremedi... |
Alıntı:
alıştım ben artık :) O öle maçtan önce açıklama yapınca ben espiri yapıyor diye gülüyorum valla :D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:56 . |